Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA AŞURE DAĞITILDI

Vakıf medeniyetinin aşevi ve sadaka taşı gibi uygulamalarını günümüze uyarladığı çalışmalarıyla geleneksel yardımlaşma ahlakını ve ruhunu yaşatmaya gayret eden Beşir Derneği, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği aşure dağıtım organizasyonuyla geleneksel yardımlaşma kültürümüzü canlı tutmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Türkiye’nin 81 ilinde bulunan 250’ye yakın temsilciliği ve binlerce gönüllüsüyle Muharrem ayı boyunca çalışmalarına devam eden Beşir Derneği, ülke genelinde yüz binlerce vatandaşa aşure ikramında bulundu. Yurt genelinde gerçekleştirilen aşure dağıtım organizasyonlarıyla birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşımın önemine dikkat çekildi.

16 Ekim Dünya Gıda Günü

Her 9 kişiden birinin yetersiz beslendiği dünyamızda, açlıktan ölenlerle obeziteyle mücadele edenler bir arada yaşıyor. Aşırı tüketim, israf, güvenilir ve sağlıklı gıda üretimi, yoksulluk ve açlık konularda aktif bilgilendirme ve yardım çalışmaları da yürüten dernek 16 Ekim Dünya Gıda Günü vesilesiyle, dünya genelinde gıda, temiz içme suyu ve barınma yardımı bekleyen milyonlarca insana dikkat çekti.

Bugün dünyanın birçok mazlum coğrafyasında yemek dağıtımı, kışlık yardım, eğitim yardımları, barınma, temiz su kuyusu açma gibi çalışmalar yürüten Beşir Derneği, insanlığın umudu ve hayırlara vesile olma isteğini yineliyor ve bu konuda duyarlı herkesi yardıma davet ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21