Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Yaz Orhangazi‘de Daha Serin Geçecek

Kış aylarında da açık olacak olan Orhangazi Belediyesi kapalı yüzme havuzu, kadın ve erkek Orhangazililere üyelik esasına göre hizmet verecek.

Geçtiğimiz aylarda yapımı bitirilen Orhangazi Belediyesi kapalı yüzme havuzu hizmet vermeye başladı. Orhangazilerin hem sıcak yaz günlerinde serinleme, hem de yüzme bilmeyenlerin yüzme öğrenme ihtiyaçlarını karşılayacak olan kapalı yüzme havuzunda üyelik kayıtları başladı. Üyelik kayıt başvuruları, Orhangazi Belediyesi ak masa görevlileri tarafından alınıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kapalı yüzme havuzunun hizmete alınması nedeniyle yaptığı açıklamada“ Gecemizi günümüze katarak Orhangazi’ye, hemşehrilerimize hizmet vermek için çalışıyoruz. Birçok alanda olduğu gibi spor alanında da çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkin hemşehrilerimize çok sayıda imkân sunduk. Kapalı yüzme havuzu da bunlardan birisidir. Kapalı yüzme havuzu hem yaz aylarında serinleme, hem yüzme öğrenme, hem de yüzme sporuyla uğraşma bağlamında değerli hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.