Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN TESİS ATAĞI

Spor şehri Yıldırım hedefi doğrultusunda ilçeye bölgesel spor tesisleri kazandırarak çocukların ve gençlerin sağlıklı yetişen bireyler olmasına olanak tanıyan Yıldırım Belediyesi tarafından, Yiğitler ve Akçağlayan Mahallelerinde inşa edilen spor tesislerinin yapımı tamamlanarak sporseverlere hizmet vermeye hazır hale getirildi. Yiğitler Mahallesi’ne kazandırılan spor tesisinde, bin 125 metrekare futbol sahasının yanı sıra 151 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 205 metrekarelik tesis binası yer alıyor. Yıldırım Belediyesi tarafından Akçağlayan ve Yiğitler Mahallelerinde inşası tamamlanan, çocukların ve gençlerin hizmetine sunulacak olan spor tesisi gençlerin yeni buluşma ve spor yapma noktası olacak.

‘SPORA TEŞVİK EDİYORUZ’

Mahalle kültürünü geliştirmek adına çocukların yaşadıkları yer ile aidiyetlerinin oluşabileceği, enerjilerini harcayabilecekleri spor alanları oluşturduklarını hatırlatan Başkan Edebali, “Mahallelerimize konaklar, pazar alanları, parklar, spor tesisleri gibi ortak kullanım alanları kazandırarak bölgelerin değerini arttırıyoruz. Buralar mahallelilerin buluşma noktası oluyor. Özellikle gençler bizim geleceğimiz. Onların ilime, değerlerimize, kültürümüze, tarih bilincimizin gelişmesine katkı koyan, dünyadaki gelişmeleri takip eden gençler olarak yetişmelerini arzu ediyoruz. Sağlam bir düşüncenin sağlam bir bedende oluşması lazım. Biz de yaptığımız spor tesislerimizle, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik ederek, o sağlam bedenin oluşmasına katkıda bulunuyoruz. Gençlerimiz hem değerlerimize sahip çıksınlar hem de spor yapsınlar. Aynı zamanda onların bu yapacağı sportif faaliyetler okullarındaki başarılarına da yansıyacaktır. Yıldırım 250 bin genç nüfusuyla spor için büyük bir potansiyele sahip. Var olan bu mevcut potansiyeli en iyi ve en doğru şekilde kullanarak sporda marka şehir hedefini tam anlamıyla yerine getirmek için spor tesisi yatırımlarımızı ilçemize kazandırıyoruz. Akçağlayan ve Yiğitler mahallelerimizde kazandırdığımız spor tesislerimizin açılışını gerçekleştirerek bölge sakinlerimizi sporla buluşturacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.