Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

YILDIRIM’IN EKONOMİSİ GÜÇLENİYOR

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜREREK İŞ YERLERİMİZİN ÇOĞALMASINI SAĞLIYORUZ. BÖYLELİKLE İŞLETME SAYILARININ ARTMASIYLA BİRLİKTE BÖLGELERİMİZİN EKONOMİK DEĞERLERİ ÇOĞALIYOR.”

-BAŞKAN EDEBALİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDE İLÇEMİZDE FAALİYET GÖSTEREN İŞ YERİ SAYISI İLE HİZMET BAYRAĞINI DEVRETTİĞİMİZ GÜN İLÇEMİZDE FAALİYET YÜRÜTEN İŞYERİ SAYISI BİZİM BAŞARIMIZI ORTAYA KOYACAK.”

BURSA- İlçe ekonomisine katkı sağlamak amacıyla önemli projeleri ve iş yeri açılmasını kolaylaştıran düzenlemeleri hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, 2018 yılında da girişimcilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Yıldırım’ın ekonomisini güçlendirmek adına esnafın yanında yer alan projeler gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, 2018 yılının ilk 9 ayında ilçe genelinde 602 yeni işyerine çalışma ruhsatı verdi. Yıldırım Belediyesi ayrıca 2018 yılı içerisinde 4 işyerine teşekkür belgesi verirken 4 işyerine de örnek işyeri belgesi verdi. İlçede açılan her yeni işletmenin Yıldırımlılar için yeni bir ekmek kapısı ve istihdam anlamına geldiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Her mahalleye eşit hizmet götürerek iş yerlerimizin çoğalmasını sağlıyoruz. Böylelikle işletme sayılarının artmasıyla birlikte bölgelerimizin ekonomik değerleri çoğalıyor. Yıldırım Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında yer alıyoruz. Yatırımcı da, işveren de tercihini Yıldırım’dan yana kullanıyor. Esnafımız güçlüyse bizde güçlüyüz demektir" diye konuştu.

GÜÇ BİRLİĞİ

Yıldırım’ın marka değerini yükseltmek için önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Her geçen gün daha güzel, güvenli ve huzurlu bir Yıldırım yaratıyoruz. İlçemize girişimcilerin gösterdiği ilgiden de büyük memnuniyet duymaktayız. Her zaman yatırımcılarımız ve esnafımızla kol kola hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet edecek, işbirliği içinde olacağız” dedi. Çağdaş yerel yönetim anlayışında hizmet yelpazesinin de çok genişlediğini sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “Göreve geldiğimiz günde ilçemizde faaliyet gösteren iş yeri sayısı ile hizmet bayrağını devrettiğimiz gün ilçemizde faaliyet yürüten işyeri sayısı bizim başarımızı ortaya koyacak en önemli parametrelerden birisi olarak değerlendiriyor ve çalışmalarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz” şeklinde konuştu.

‘MODERN ÇAĞA AYAK UYDURUYORUZ’

E-belediyecilik alanında yapılan önemli atılımların ilçedeki iş yeri açma ve çalıştırma ruhsat başvuruları ile ruhsat harcı ödemelerinin internet üzerinden yapılmasına da olanak sağladığını vurgulayan Başkan Edebali, “E-Belediye uygulaması hayata geçmeden önce Yıldırım’da iş yeri açmak isteyenlerin birkaç defa belediyeye gitmek zorunda kalıyordu. Artık vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı yanıt veriyoruz. ‘Modern belediyecilik’ kültürüne olmazsa olmazlarımız arasında yer vererek vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeler üretmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.