Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

YILDIRIMLI YÜZÜCÜ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

YILDIRIM BELEDİYESPORLU YÜZÜCÜ BUSE KONUŞ, 50 METRE KELEBEK STİLİNDE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLARAK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI.


 


BURSA- Yıldırımlı başarılı yüzücü Buse Konuş, 11-12 Yaş 1. Etap Türkiye Final müsabakalarında gümüş madalya kazandı.




Amatör branşlarda katıldığı her organizasyonda farkını ortaya koyan Yıldırım Belediyesipor, yüzme branşındaki başarılarını sürdürüyor. Yıldırım Belediyesporlu Buse Konuş, İstanbul’da düzenlenen 11-12 Yaş 1. Etap Türkiye Final müsabakalarında Türkiye ikincisi oldu. 22 kulüpten 21 sporcunun katıldığı kızlar 50 metre kelebek müsabakasında yarışan başarılı sporcu, elde ettiği 32.48’lik dereceyle gümüş madalya kazandı. Fenerbahçe, Galatasaray, Dokuz Eylül Üniversitesi, Enkaspor ve TED Ankara Koleji kulüplerinin de aralarında yer aldığı güçlü rakiplerle yarışan Buse Konuş, elde ettiği başarıyla Yıldırım’ın bir kez daha gururu olmayı başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.