Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ZELİHA SUNAL’A ANLAMI BİR ÖDÜL

Çevre konusunda duyarlı çalışmalar yapan, geri dönüşüm projelerine destek veren, kamuoyunun bilinçlenmesine katkı sağlayan kişilerin ve kurumların, Çevko tarafından ödüllendirildiği etkinlikte ödülünü Çevko Genel Müdürü Yaşar Nadir Atilla  alan Sanatçı Zeliha Sunal, “Öncelik Çevko Vakfına, Ambalaj atıklarına farklı gözle bakmamı sağladıkları ve bu konuda beni eğittikleri için ve bana bu ödülü layık  gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Bir kişi bir kişidir diyorum. Kadın ve çocukların özellik mutfakta ve oyun alanında , evde tükettikten sonra ambalaj atıklarını, nasıl atmalı, nereye atmaları ve geri dönüştürmek için ne yapmalı , bunun için kafa yoruyorum. Destekleriniz çok teşekkür ediyorum. Daha temiz bir dünya için ben çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Sanatçı Zeliha Sunal, üç sene önce Youtube da açtığı, Handcraf tv kanalıyla ambalaj atıklarının değerlendirmesi konusunda bilgiler vermeye, kurduğu “Atıksız Yaşam Platformu” ile de çevre etkinliklerine katılarak geri dönüşümün önemini anlatmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21