Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

ERTEV eğitimleri sömestr tatilinde de devam etti

EĞİTEP Projesi kapsamında Bursa'da mesleki ve teknik ortaöğretim okullarında görev yapan öğretmenlere yönelik düzenlenen İleri seviye 3 Boyutlu Yazıcı-3 Boyutlu Tasarım eğitimi ile FAGNER Makina Alanı eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğretmenler sertifikalarını törenle aldı. Sertifika törenine ERTEV Başkanı Fahrettin Gülener, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Bülent Altıntaş katıldı.  

Millî Eğitim Müdürlüğü ile iş birliklerinin etkin bir şekilde sürdürülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fahrettin Gülener; "Bu proje ile öğretmenlerimize kendilerini geliştirebilme ve onları yeni teknolojiler ile tanıştırma fırsatı sunmayı amaçladık. Eğitim konusunda her zaman her türlü desteğe hazırız, yeter ki böyle istekli öğretmenler olsun. Bu eğitimlere gönüllü olarak iştirak eden öğretmenlerimize ve özellikle İl Millî Eğitim Müdürlüğümüze maksat ve mana anlamında teşekkür ederim." dedi.  

3 haftalık tatil sürecinde bile kendilerini eğitme gayretinde olan katılımcı öğretmenlere teşekkür eden Mustafa Kahya; "Hem İleri seviye 3 Boyutlu Yazıcı ve 3 Boyutlu Tasarım eğitimi hem de FAGNER Makine Alanı eğitimleri konusunda öğretmenlerimize atölyelerini açan Fahrettin Gülener'e teşekkür ederim. Mesleki ve teknik eğitimde ERTEV'le iş birliğimizin artarak devam etmesi bizleri son derece memnun ediyor." dedi.

Eğitimlere ciddi talep olduğunu belirten Bülent Altıntaş ise; “Millî Eğitim Bakanlığı’nın 2023 eğitim vizyonu çerçevesinde mesleki eğitim alanında öğretmen eğitimleri ciddi bir ivme kazandı. Bu programlar, doğrudan okullarımıza ve öğrencilerimizin aldıkları eğitimlerin kalitesine yansıyor. Programların sürekliliğinin sağlanması ve etkinliğinin artırılmasına yönelik çalışmalarımız, ERTEV ile aramızdaki güçlü işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Başta Sayın Gülener olmak üzere katkı sunan tüm vakıf temsilcilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Katıldıkları eğitimler hakkında görüşlerini bildiren eğitmenler, kendilerine bu imkânı tanıyan Millî Eğitim Müdürlüğüne ve Fahrettin Gülener’e teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından sertifika törenine geçildi. 30 farklı branş öğretmeninin katıldığı eğitimleri başarıyla tamamlayan öğretmenler sertifikalarını Gülener ve Kahya'nın elinden aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.