Öne Çıkanlar bursa Belediye Yankı sağlık NECMİ İNCE

GENÇ BEYİNLER YURTDIŞINDA EĞİTİM İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

2 yıldır düzenli olarak Endless Abroad Yurtdışı Eğitim danışmanlığı tarafından düzenlenen IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günü, 22 Ocak'ta Conrad Beşiktaş İstanbul otelde 200’den fazla öğrenciyi ağırlamaya hazırlanıyor. Uluslararası okullardan dünyanın dört bir yanından gelen 20’ye yakın uzman eğitmenin ağırlanacağı etkinlikte, öğrencilere yüzde 60 bursluluk sınavına girme imkanı da verilecek.

Endless Abroad Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Özdemir, “İlkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz etkinlik, bu yıl da tüm heyecanıyla devam ediyor. Alanında uzman eğitmenler ve lise çağındaki öğrencileri bir araya getirerek, öğrencilerin kariyer ve eğitim planlarında yeni bir başlangıç yapmalarına vesile olmak bizim için onur verici bir olay. Yurtdışı Lise Eğitim günü lise değişim programlarından, Lise eğitimi ve ardından üniversite eğitimini planlayan öğrenciler için değim yerindeyse biçilmiş kaftan. Tüm lise ve ilkokul çağındaki öğrencileri aileleriyle birlikte etkinliğimize bekliyoruz.

Yüzde 60’a varan burs alma imkanı

Yurtdışında liseye başlamak veya bir liseye geçiş yapmak isteyen öğrencileri buluşturan IHSO Yurtdışı Lise Eğitim gününde etkinliğe katılan ve burs almak isteyen öğrencileri ELTIS bursluluk sınavı imkanı veriliyor. Kanada’nın en iyi liselerinden biri olan Royal Crown Academy’de lise eğitimini tamamlamak isteyen öğrenciler ücretli bir şekilde  2 yıl geçerliliği bulunan bursluluk sınavına girerek yüzde 60’a varan burslardan faydalanabilecekler.

Yurtdışı Lise Eğitiminin En Çok Tercih Edilen Ülkeleri

  • Amerika
  • Kanada
  • İrlanda
  • İngiltere
  • Avrupa Ülkeleri
Anahtar Kelimeler:
EğitimÜniversite
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.