banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Kellogg Türkiye’den eğitime destek

İnsanların sadece karınlarını doyurmak için beslendikleri değil, besin ihtiyaçlarını tam olarak karşıladıkları iyi ve adil bir dünya vizyonuyla çalışan Kellogg, Migros mağazalarında satışa sunulan ürünlerinin geliri ve TEGV’in destekleri ile Türkiye’nin dört bir yanındaki teknolojiye erişimi olmayan çocukların hem eğitimine hem de günlük öğünlerine destek olacak. Böylece Kellogg’un tüm dünyada ihtiyaç sahiplerine kahvaltılık öğün ulaştırdığı “Better Days” projesi de Türkiye’de ilk kez hayata geçecek. Kellogg, sosyal sorumluluk projeleri kapmasında ihtiyaç sahiplerini destek olmaya devam edecek.

Paha biçilemez bir mutluluk

Kellogg Türkiye Genel Müdürü Burcu Yazıcı, TEGV ile birlikte yürüttükleri bu önemli iş birliğinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine katkıda bulunmanın paha biçilemez bir mutluluk olduğunu söyledi. Yazıcı, “Kellogg olarak vizyonumuz, insanların yalnızca doymak için yedikleri değil, besin ihtiyaçlarını tam olarak karşıladıkları iyi ve adil bir dünya. Çocukların geleceğine önem veriyoruz ve onların gelişimi, gelecekte mutlu ve başarılı olması önceliğimiz. Bu nedenle böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirme kararı aldık. Çocukların Covid-19 koşullarında hayata geçirilen uzaktan eğitim sürecini daha verimli geçirmeleri için TEGV iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu projeyle Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara ulaşacak, bin tablet bilgisayarı ve Coco Pops ürünlerini çocuklarla buluşturacağız. Migros mağazalarından alınacak her Kellogg’s ürünü ile eğitime katkı sağlayacağız” dedi.

TEGV’in programlarına kolay giriş

Yazıcı, sözlerine şöyle sürdürdü: “Özellikle uzaktan eğitimin devam ettiği bu günlerde, dağıtacağımız tablet bilgisayarlarla EBA sistemine rahatlıkla giriş yapabilecek olan çocuklar, TEGV’in Fen, Matematik, İngilizce, Bilişim, Okuma, Sosyal ve Duygusal Öğrenme alanlarında sunduğu okul destek programlarına da ulaşabilecekler.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21