Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BAŞKAN AYDIN’DAN ANKARA MESAİSİ

Kız ve Erkek öğrenci yurdu talebi Orhangazi’ye bağlı Yeniköy mahallesinde bulunan Uludağ Üniversitesi Yeniköy Asilçelik Meslek Yüksel Okulu karşısında kız ve erkek öğrenci yurdu yapılması için girişimlerde bulunuldu. Üniversite öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için Üniversite karşısında bulunan Belediye arsasına kız ve erkek öğrenci yurdu yapılması için görüşmeler yaptı. 4 mahalleye halısaha yapılacak. 

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Ankara temasları sırasında 4 mahallemize halısaha ihtiyaçları olduğu ifade ederek bu konuda görüşmeler yaptı. Belediye Başkanı Aydın “Ankara temaslarımızda en önemsediğimiz konulardan birisi olan Gençlerimizin dış mahallelerde boş vakitlerinde kendi aralarında bile olsa aktivite olarak değerlendirebileceği bir halısahaya ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Bizler ihtiyaçlarımızı, isteklerimizi ve taleplerimizi yetkililere ilettik ”dedi. Başkan Aydın Çakırlı, Narlıca, Üreğil ve Gedelek Mahallerinde halısaha yapılması konusunda gerekli görüşmelerin en kısa süre içerisinde olumlu sonuçlar getireceğine inandığını dile getirdi.

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Birol Ekici ile bir araya gelen Aydın Orhangazi’de yapılması gereken çalışmalar konusunda istişarede bulundu Başkan Aydın “Ankara Temasları sırasında bizleri yalnız bırakmayarak sorunlarımızı ve isteklerimizi dinleyen değerli büyüklerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’na, Bursa Ak Parti Milletvekillerimiz Zafer Işık ve Mustafa Esgin’e Türkiye Belediyeler Birliği genel Sekreteri Doç.Dr. Birol Ekici’ye Orhangazi Halkı adına teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21