banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

BUSİM SAHA ZİYARETLERİ TAMAMLANDI

EFQM Mükemmellik Modeli referans alınarak geliştirilen ve Bursa genelinde ortaöğretim düzeyinde, farklı okul türleri içinden seçilen 10 okul sürece dahil edildi. Pilot olarak uygulamaya konulan proje çerçevesinde geliştirilen web portalı üzerinde okullar tarafından hazırlanan raporlar İl Kalite Geliştirme Kurulu değerlendiricileri tarafından değerlendirildi. Kurul, Mayıs ayının ikinci haftasında gerçekleştirilen saha ziyaretleri ile uygulamaya dönük yerinde incelemelerde bulundu. 

Okulların kendi potansiyellerini harekete geçirecek şekilde sürekli iyileştirme/öz değerlendirme yapısı içinde geliştirilmesi hedeflenen BUSİM modelinde, elde edilen verilerin web ortamında geliştirilen portal üzerinden raporlaştırılarak kurumsal hafızanın oluşturulması ve iyi örneklerin yaygınlaştırılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21