Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Çocuklarınız İçin Sıradışı Bir Macera Hikayesi ''Hatıra Hırsızı''

İlginç ve büyüleyici kurgusuyla çocukların yeni favorisi olacak olan bu kitap; hikâyenin kahramanlarından Benji’nin “Hatıra Dükkânı”nı keşfetmesinden sonra yaşadığı macera dolu hayatını anlatıyor.

Kötü adamlardan kaçmak için sığındığı Hatıra Dükkanı’nda tanıştığı hatıra hırsızı olan Louis adındaki yaşlı adamın sıradışı yeteneğini öğrenmek isteyen Benji, başına geleceklerden habersizdir. Hatıra Hırsızı kitabını okuyan çocuklar, Benji’nin Louis ile tanıştıktan sonraki macera dolu sürükleyici hikâyesini çok sevecekler.

Kategori:Çocuk - Macera 

Sayfa:288

Yaş: 8-9 ,9-12

Kitap Hakkında:

İkizler Benji ve Kelly, anne babalarının kavgasına şahit olduktan sonra kasabanın fuarında gezintiye çıkar. Benji bir grup serseri çocuktan kaçarken Hatıra Dükkânı yazan bir çadıra girer ve burada Louis adında garip, yaşlı bir adamla tanışır. Louis insanların hatırasını toplayıp bunları ihtiyacı olanlara satan bir hatıra hırsızıdır. Benji, anne babalarının kavga ettiği hatıralar alınabilirse sürekli kavga etmelerini engelleyebileceğini düşünür ve Louis’den nasıl hatıra hırsızı olacağını öğrenmek ister. Ancak Louis bu yeteneğe sahip tek kişi değildir. Aynı zamanda gizemli bir kötü olan Genevieve vardır.

“İlginç ve büyüleyici kurgusuyla bu macera herkesin yeni favorisi olacak.” Kirkus Reviews

Yazar Hakkında:

Bryce Moore, Vodnik kitabının yazarıdır. Yazarlık yapmadığında Western Maine’de kütüphaneci olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Maine Kütüphane Birliği’nin şu anki başkanıdır. 2001 yılından beri evlidir ve üç çocuğu vardır. Yazar hakkında daha fazla bilgi için  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21