Öne Çıkanlar pandemi ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji
banner13

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN KAR BOTLARI SPX’TE

Kadınlar için her tarza uygun kar botları

Ezber bozan konfor sağlayan Merrell’ın Moab FST 2 Orta GORE-TEX® kadın kar botu, su geçirmez yalıtımı sayesinde nemi uzaklaştırırken tüm aktiviteler için nefes alabilirliği artırıyor. Islak veya kuru yüzeylerde tutuş ve dayanıklılık sağlarken topuktaki Merrell hava yastığı teknolojisi, tabandan gelen şoku emerek stabilite kazandırıyor. 

Nefes alabilir, yalıtımlı, su geçirmez ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip Salomon Outblast Ts CS Waterproof Kadın Outdoor Ayakkabı, Contagrip® MD tabanı ile karda sağlam tutuş sağlıyor. 

Kadınlar için özel olarak tasarlanan Salomon Vaya Powder Ts CS Waterproof Kadın Outdoor Ayakkabı, kışın harika dış mekanların tadını çıkarmak için doğru miktarda sıcaklık sunuyor. Kesiminden sıcak yalıtımına kadar kadınlara özel üretilen Salomon Vaya Powder Ts CS Waterproof Kadın Outdoor Ayakkabı karda spor şık bir görünüm sunarken tüm gün rahat hissetmeyi sağlıyor. 

Aya inişten ilham alan ve modelin tasarımının benzersizliğine katkıda bulunan farklı bağcıklar sayesinde kadınlara karda şıklık sunan Moon Boot Low Nylon Wp 2 Rust Kadın Kar Botu, sağlam ve ultra dayanıklı olmasıyla kadınların en çok tercih ettiği botlar arasında yer alıyor. Kullanılan teknik malzemeler sayesinde güçlü bir tutuş sağlayan Moon Boot Low Nylon Wp 2 Rust Kadın Kar Botu, gerçek bir stil ikonu olarak SPX’te kadınlar ile buluşuyor.

Erkeklere konfor sunan kar botları

Zorlu doğa koşullarında sunduğu mükemmel konforun yanı sıra şehir yaşamı için ideal tasarıma sahip olan Salomon Shelter Cs Waterproof Erkek Outdoor Ayakkabı, ClimaTherm™ izolasyonu sayesinde -18° dereceye kadar mükemmel ısı konforu sunuyor. Aynı zamanda ClimaShield™ su geçirmez membran, koku ve bakteri oluşumunu engelleyen Ortholite® iç taban ve Advanced Chassis™ şasi teknolojisi gibi detaylar ile erkeklere zorlu hava şartlarında konfor sunuyor.

Zorlu hava şartlarında daha fazla sıcaklık için polar astara sahip Merrell Thermo Overlook 2 Mıd Waterproof Erkek Bot, Vibram® Arctic Grip ™ All Train dış taban tasarımı ile ıslak buzda veya her türlü kış koşulunda kavrama sağlıyor. Mükemmel topuk desteği ile denge ve rahatlık sunan bu bot karda, kışta ve soğuk havalarda doğada olmak isteyen erkeklerin tercihi oluyor.

Daima aktif bir yaşam tarzını benimseyenlerin ihtiyaç duyabileceği her şey, SPX mağazalarında ve internet mağazası spx.com.tr’de müşterileri ile buluşmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.