Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

EÇADEMLİ ÇOCUKLAR 'ENGELİM OLMA DESTEĞİM OL' DEDİ
Koç Üniversitesi Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM) zihinsel engelli çocukların toplumsal hayatın içinde yer almaları, özgüvenlerinin artması, değişik yetenek ve becerilerinin desteklenerek gelişmesinin sağlanması amacıyla hizmet vermeyi sürdürüyor. EÇADEM son olarak Engelliler Haftası’nda farkındalık yaratmak amacıyla “ Engelim Olma Desteğim Ol” sloganıyla bir film hazırladı. Perfection İstanbul tarafından hazırlanan filmin tamamında EÇADEM’li çocuklar rol aldı. Farkındalık filmine sanatçı Burcu Güneş de “Sihirbaz” şarkısıyla destek verdi.

Koç Üniversitesi Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi EÇADEM, Engelliler Haftası’na dikkat çekmek amacıyla “Engelim Olma Desteğim Ol” sloganıyla bir farkındalık filmi hazırladı.

Zihinsel engelli çocukların toplumsal hayatın içinde yer almaları, özgüvenlerinin artması, değişik yetenek ve becerilerinin desteklenerek gelişmesinin sağlanması amacıyla hizmet veren EÇADEM, filmde çocukların yeterli ilgi, sevgi ve uygun ortamlara sahip olduklarında gelişimlerinin büyük ölçüde desteklenebileceğine dikkat çekmek istedi.

Toplumsal dışlanmaya maruz kalmak yerine toplumsal kabulle aslında hayatımızın rengi, sesi, ritmi, neşesi olacakları gerçeği konusunda farkındalık yaratmak üzere hazırlanan bu filme sanatçı Burcu Güneş de “Sihirbaz” şarkısıyla destek sağladı. Film Perfection İstanbul Reklam Ajansı tarafından gönüllü olarak çekildi.

KÜNYE

Yapım: Perfection İstanbul

Yönetmen: Selim Erdem

Kreatif Direktör: Ufuk Asa

Senaryo: Hakan Kabasakal

Çekim: Onur Ergüven

Kurgu-Montaj: Doğuş Alp Haskırış

Seslendirme: Şeyma Ayık

Müzik: Burcu Güneş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.