Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

ETRO’DAN YEPYENİ BİR PARFÜM:   “ETRO WHITE MAGNOLIA”

Usta parfümör Olivier Cresp (Firmenich) işbirliği ile tasarlanan Etro White Magnolia, doğaya ve insana saygılı doğal hammaddeler ile bilimsel araştırmalardan elde edilen rafine moleküller arasındaki kusursuz dengeyi yansıtıyor.

Calabria bergamutu ve sedir ağacı notalarını, taze turunçgillerin ferahlığı ile buluşturan Etro White Magnolia, Akdeniz esintilerini teninizle buluşturuyor. Orta notalarında manolyanın taze çiçek notaları ve karaca otu yer alan parfüm, ahşap notalarıyla duygusallık, yumuşak misk notalarıyla ise derinlik kazanıyor. 

Etro White Magnolia,  Etro’nun ikonik şal desenin kabartma formda yer aldığı şeffaf cam şişesi ve altın renkli kapağı ile ilk andan itibaren tüm dikkatleri üzerine topluyor. Markanın arşiv kumaşlarıyla bezeli benzersiz ve şık ambalajı ise şimdiden koleksiyon tutkunlarının gözdesi olmaya aday. 

Etro White Magnolia, etkileyici kokusu ve göz alıcı şişesi ile Etro İstinyeparkBEYMEN’ler ve www.beymen.com adresinde exclusive olarak parfüm tutkunlarıyla buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.