Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT

Karacabey'de Spora Olan Yatırımlar Tam Gaz

Karacabey,23.10.2018 – ‘Sportif kent’ hedefi doğrultusunda bugüne dek birbirinden güzel projeleri hayata geçiren Karacabey Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karacabey’in her anlamda gelişmesi adına çalışmalar yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldiği günden bu yana ilçenin mevcut potansiyelini harekete geçirecek çalışmalara imza atıyor. Spor faaliyetlerine de büyük önem veren Özkan, bu alanda somut projeleri sırasıyla hayata geçiriyor.

Sürekli yenilikçi çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Özkan, “Hedeflerimiz arasında sportif kent olma önemli bir yer tutuyor ve bu doğrultuda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Karacabey’in spor alanında da adını duyurması için var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle aydınlık geleceğimiz olan gençlerimize spor sevgisi aşılamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz” dedi.

Sporun çok özel bir yeri var

İlçede spor alanındaki başarıların gün geçtikçe arttığının altını çizen Özkan, sportif altyapının güçlendirilmesi için tüm branşlara ayrı ayrı destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.Sağlıklı ve mutlu nesiller için sporun çok özel bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Özkan, sporu hayatın her alanına taşımak için yoğun çaba gösterdiklerine dikkat çekti.

Özkan, ilçedeki sportif alanların gençlerin geleceklerine olumlu katkı sağladığını dile getirerek, “Ailelerden bu konuda önemli destek mesajları alıyoruz. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Gençlerin sosyalleşmesi ve spora yönelmesi çok güzel. Özellikle ailelerden olumlu dönüşler almak bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.

Projeler üretmeye devam edeceğiz

Göreve geldikleri günden bu yana, birçok sportif amaçlı alanı hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ali Özkan, bu kapsamda 1 çim saha, 1 kapalı spor salonu, 1 profesyonel antrenman sahası, 4 basketbol sahası ve 7 halı sahayı ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

İlçenin dört bir yanına sportif amaçlı tesis yatırımı yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Özkan, “Bu tarz çalışmaları sürdüreceğiz. Vatandaşların sağlıklı ve bilinçli bir şekilde spor yapması oldukça önemli. Bu nedenle,Karacabey’de spor kültürünün yaygınlaştırılması adına projeler üretmeye tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.