Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

Kate Spade New York Holiday 2018 Kampanyası

Kate Spade New York’un 25.yılı şerefine yapılan kutlamalar Holiday 2018 kampanyasıyla son buluyor. Tüm 2018 kampanyalarında olduğu gibi, Holiday 2018 kampanyasının fotoğrafları Inez ve Vinoodh tarafından çekildi, styling ise Laura Ferrara imzası taşıyor.

Margaret Qualley - her zaman feminen, optimist ve hayata aşık karakteriyle – tatil sezonunu kutlamaya hazır. Her ne kadar partiye giden yolda beklenmedik sürprizlerle karşılaşsa bile… Orijinal tasarımlı Sam çantasıyla beraber, Margaret hikayemizin öncü kadını olarak yılı sonlandırıyor. Bu kez, ikonik Sam çantası, 1993’teki orijinal tasarımına bir selam niteliğinde, pembe saten kumaşı ve dış yüzeyindeki kontrast marka etiketiyle her zaman partiye hazır görünüyor.

Kampanyadaki görseller, siyah ve beyaz fotoğraflarla markanın ikonik el çantası siluetine odaklanıyor. Holiday 2018 kampanyası, NYC'de çekilen fotoğraf ve videolar ile web ve sosyal medya için içerik barındırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.