Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Koton’dan ‘Kadına Şiddete Hayır’ Mesajı

Hayatın her alanında kadınların daha güçlü ve özgür olması için farklı çalışmalar kaydeden Koton, yeni bir farkındalık projesine daha imza attı. UNDP’nin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Prensipleri- WEPs imzacısı şirketlerin başında gelen Koton, dünyada ‘Orange The World’ adıyla bilinen projeye yurt içi ve yurt dışı tüm merkez ofis çalışanlarının yanı sıra lojistik depo çalışanlarıyla da destek verdi.

Son yıllarda #MeToo, #TimesUp ile birlikte değişim hareketleri, aktivistler ve şiddete maruz bırakılmış kişilerin azmi ve cesareti sayesinde kadına yönelik şiddetin daha görünür hale geldiğini savunan UNİTE (United Nations Secretary-General’s Campaign)’in Kadına Karşı Şiddete Son kampanyasında yer alan Kotonlular ‘Dünyayı Turuncuya Boyayalım’ akımı kapsamında turuncu giysi ve aksesuarları tercih etti.

‘Farkımız farkındalığımız olsun’ sloganıyla projeye dikkat çeken Koton, pek çok farklı alanda sürdürdüğü kadına destek projelerini devam ettirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21