Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Merve Akkanat Mısır Yolcusu

15 Aralık 2018 Tarihinde Mısır'da,World Beauty Organizasyon tarafından gerçekleşecek olan 25.Top Model of the World Yarışmasında bu Yıl 40 Tescilli Top Model Yarışarak Dünyanın Tescilli Top Model’i seçilecek.

Türkiye'nin Gözde Mankenlerinden Merve Akkanat 2018 Yılında Top Model of Turkey Yarışmasında 1.olarak, WB(Organization) tarafından Europe temsilciliğine uygun buldu. Dünya kapsamında ülke temsilciliğinin de dışına çıkarak bir ilke imza attı.

Finale Hazır

4 Aralık tarihinde Mısır'a uçacak olan Merve Akkanat, spor yaparak ve sağlıklı beslenerek kendinden emin bir şekilde yarışmaya hazırlandığını belirtti.

15 Aralık Tarihinde Top Model of the World Yarışmasında derece alıp Dünya'da bir Türk mankenin alabileceği en büyük tacı alarak ülkesine döneceğine inandığını bellirtti. 4 Aralık Tarihinde İstanbul'dan Mısır'a Uçacak olan Tescilli Top Model Merve Akkanat 10 Günlük bir Kamp dönemi geçirecek.

Europe & Asia Temsilcisi ve Tek Türk Mankeni olarak Yarışacağını ve Derece alıp Türkiye'ye döneceğine inandığını belirtti 

Yarışmanın en Uzun Mankeni

  Sayfasından'da görülebileceği gibi Merve Akkanat 183cm Uzun boyu ile Yarışmanın en Uzun boylu Mankeni olma Özeliğinede Sahip olarak Yarışma'da Favoriler arasında gösterilmektedir.

Merve Akkanat Kimdir

Dünyanın Tescilli 40 Top Modeli arasına girmeyi başaran Merve Akkanat Kimdir?

Merve Akkanat ile tüm Güncel Haberleri @merveakkanatofficial Sayfasından takip edebilirsiniz.

“Yıllardır dans ediyorum. Profesyonel voleybolcu ve profesyonel dansçıyım . Spor, hayatımın vazgeçilmez parçası. Sık sık pilates ve gym yapıyorum. Tüm Türk takımlarının sıkı destekçisi ve fanıyım.” dedi. İlerideki hedefleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Merve Akkanat, “1.83 boyla ve Bursa’nın en uzun mankeni sıfatıyla Bursa ve İstanbul’daki projelerde yer alıyorum ve yoğun ilgi görüyorum. Ama tabi ki hedeflerim yalnızca burada devam etmek değil. Aslında çocukluk hayalim olan bu mesleği Türkiye’de ve yurt dışında kalıcı projelerle adımı duyurarak taçlandırmak istiyorum. Türk modellerinde yanı sıra idol olarak gördüğüm yabancı modellerde var. Kesinlikle yaptıkları işlerin haklarını veriyorlar”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.