Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Orkid Hijyenik Pede Ulaşamayan Kız Öğrencilere “Okula Devam” Diyor

Orkid, ekonomik durumu nedeniyle hijyenik ped alamayan kız öğrencilerin okula devamsızlık yapmasından yola çıkarak başlattığı özgüvenle #OkulaDevam projesinin reklam filmini yayınlanmaya başladı. Yeni reklam filminde hijyenik ped alamadığı için okulu, arkadaşlarını ve özgüvenini “kaçıran” kız öğrencilerin yaşadıklarına dikkat çeken Orkid, yeni projesi “Okula Devam” ile 4 milyona yakın hijyenik ped bağışı ile kız öğrencilerin okullarından geri kalmaması için onlara destek olmayı hedefliyor. Reklam filminde ayrıca hijyenik pede ulaşamama sorununun kız öğrencilerin istediklerini yapabileceklerine dair inançlarını da azalttığını vurgulayan Orkid, bu sorunu birlikte çözebilmek adına herkesi #OkulaDevam projesini desteklemeye davet ediyor.

10 kız öğrenciden 1’i hijyenik pede ulaşamıyor

Türkiye’nin lider kadın bakım markası Orkid’in ortaokul ve lise öğretmenleriyle gerçekleştirdiği araştırmaya göre her 10 kız öğrenciden biri ergenlik döneminde ailesinin ekonomik durumu nedeniyle hijyenik pede ulaşamıyor, bu nedenle okula gidemiyor ve derslerini kaçırıyor. Orkid, kız öğrencilerin özgüvenli bir şekilde okula devam edebilmesi için TOÇEV işbirliği ile başlattığı “Okula Devam” projesi ile yaklaşık olarak 4 milyon ped bağışında bulunmayı amaçlıyor.

Orkid Okula Devam Projesi Reklam Filmi Künyesi

Reklamın başlığı: Okula Devam

Reklamveren: Orkid (P&G)

Reklamveren Yetkilileri: Özge Tanju, Mehmet Çınar, Tunahan Kafa, Charlotte Le Flufy, Dave Landers

Reklam ajansı: Publicis NA

Creative Ekip:

EVP Executive Creative Director: Joe Johnson

Associate Creative Director: Lindsay Cliett

Prodüksiyon Ekibi:

Prodüksiyon Şirketi: Prodigious

Yönetmen: Erin Heidenreich

Post Prodüksiyon: Gatti & Lopez – Editor Janis Vogel

Müzik Yapım: Heavy Duty

Beste: Drum & Lace

Kullanılan mecralar: TV, dijital (video platformları, sosyal medya)

Kampanya filmine https://www.youtube.com/watch?v=GDnFtdCVtic&feature=youtu.beadresinden ulaşabilirsiniz.

Orkid Hakkında

Orkid, Türkiye’de tüketiciye sunulan ilk hijyenik ped markası olarak, bu sektörün doğmasını ve markalaşmasını sağlamıştır. Ayrıca, 40 yıldır sektörde “liderlik” yapan marka olmuş; teknoloji, kalite ve iletişim alanında yenilikçi ve tüketici ihtiyacı odaklı yaklaşımıyla sektör normlarını belirlemiş ve düzenlediği sosyal sorumluluk kampanyalarıyla da sektörün büyümesinde rol oynamıştır. Sosyal sorumluluklarının bilincinde olan bir marka olarak, hayatın her noktasında gençlere ulaşmaya, onların sağlık ve eğitimi için projeler geliştirmeye büyük önem vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21