Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

ŞAMPİYONLUĞUN ADI : GAZİ ANADOLU LİSESİ

Sanatta ve bilimde başarılı çalışmalara imza atan Gazi Anadolu Lisesi’nin öğrencileri, sporda da başarıdan başarıya koşuyor. Gazi Anadolu Lisesi’nin Genç Kızlar Voleybol ve Genç Erkekler Basketbol takımları, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporlarının düzenlediğimüsabakalarda şampiyon oldu.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporlarının düzenlediği 2.Küme Kızlar Voleybol Turnuvasına katılan Gazi Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, C Grubu’nda TOKİ Cahit Zarifoğlu MTAL ve Malcılar Anadolu Lisesi ile mücadele etti. Grubunda oynadığı iki karşılaşmayı da 2-0 kazanma başarısı gösteren takım, Cem Sultan Lisesi’yle 1.Tur Eleme maçına çıktı ve 2-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final maçında, Atatürk Anadolu Lisesi’ni, yarı final maçında Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi’ni 2-0 yenerek adını finale yazdırdı.Bursa Anadolu Lisesi ile final maçında karşılaşan Gazi Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, 2-1 kazanarak Osmangazi İlçesi 1.si olarak Bursa İli Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Bursa İl turnuvasında ilk maçında Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi’ni 2-1 ile geçen Gazi Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, çeyrek final maçında M.Kemalpaşa Hasan Celal Güzel MTAL’ı 2-0,Yarı Final Maçında ise, Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi’ni 2-0 ile geçerek final maçında tekrar karşılaştığı Bursa Anadolu Lisesi’ni 2-0 yenerek Bursa Şampiyonu oldu.

BİR ŞAMPİYONLUK DA GAZİ ANADOLU LİSESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NA

Yine, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporlarının düzenlediği 2.Küme Erkekler Basketbol Turnuvasına katılan Gazi Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı da, şampiyonluk kupasını kaldırdı. C Grubunda Ömer Halis Demir MTAL, Çınar Anadolu Lisesi mücadele eden takım, iki maçınıda kazanarak, çeyrek final turunda Erkek Lisesi maçına çıktı.

Yarı final maçında Samet Saraç Anadolu Lisesi’ni yenen Gazi Anadolu Lisesi Erkek Basketbol TakımıOsmangazi İlçesi finalinde Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi’ni yenerek Osmangazi Şampiyonu oldu. Bursa İli finallerine katılma hakkı kazananGazi Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı, finallerin ilk maçında Karacabey Anadolu Lisesi’ni, Çeyrek Finalde Kestel Sınav Koleji’ni, Yarı Finalde Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi’ni Finalde ise, Rasim Şahinkaya Fen ve Anadolu Lisesi’ni yenerek Bursa Şampiyonu oldu.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇOKGEZER BAŞARILAR DİLEDİ…

Okul yönetimi ve takım başarılarını Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürhan Çokgezer ile paylaştı.  Takım kaptanları,  Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Dr. İrfan Bülbül ve takımları çalıştıran öğretmenleri Jülide Acar ile Berkant Kırcı ile birlikte, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer’iziyaret ederek, şampiyonluk kupalarını takdim etti. İlçe Milli Eğitim MüdürüÇokgezer, öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21