Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

VODAFONE TV’DEN GENÇ OYUNSEVERLERE SÖMESTR HEDİYESİ

Vodafone FreeZone ve Vodafone TV işbirliğiyle hazırlanan kampanya kapsamında, Vodafone FreeZone’lu gençler, “İyi Oyun” filmini Vodafone TV’den izlediklerinde internetlerinden yemeyecek.

22 Ocak 2019 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, Vodafone FreeZone ve Vodafone TV işbirliğiyle, tutku alanı espor olan gençler için sürpriz bir sömestr hediyesi sunuyor. Türkiye’nin ve dünyanın ilk espor filmi “İyi Oyun”,sinemalardan hemen sonra, tüm platformlardan önce, ilk kez ve 2 ay boyunca sadece Vodafone TV’de yayınlanacak. Vodafone FreeZone’lu gençler, “İyi Oyun” filmini Vodafone TV’den izlediklerinde internetlerinden yemeyecek.

Umut Aral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu; Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz, Kaan Sevi, Atakan Yılmaz ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin’in başrollerinde olduğu “İyi Oyun” filmi, toplamda 12 ay boyunca Vodafone TV’den izlenebilecek.

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy,şunları söyledi:

“Vodafone FreeZone olarak, esporun en büyük destekçileri arasında yer alıyoruz. Ülkemizdeki en büyük profesyonel espor ligi League of Legends Şampiyonluk Ligi’nin 2 yıldır isim sponsorluğunu üstleniyoruz. Ayrıca, gamer paketlerimiz ile tutku alanı espor olan gençlere pek çok ayrıcalık sunuyoruz. Bu kapsamda, Türkiye’nin ilk espor filmi ‘İyi Oyun’un sponsorları arasında yer aldık ve gamer paketlerimizi kullanan FreeZone’lu gençlere bu film için hediye bilet sunduk. Şimdi de Vodafone TV işbirliğiyle ‘İyi Oyun’ filmini sinemalardan hemen sonra, tüm platformlardan önce, ilk kez ve 2 ay boyunca sadece Vodafone TV’de yayınlıyoruz. Genç abonelerimiz, bu filmi Vodafone TV’den internetlerinden yemeden izleyebilecek. Vodafone FreeZone olarak, espor alanındaki yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.”

Genç oyunseverler için haftalık ve aylık paketler

Vodafone FreeZone, esporseverlerin ve oyuncuların bu tutkularını en üst seviyede yaşayabilmelerine olanak sağlamak amacıyla geliştirdiği Gamer Paketleri ile internetinden yemeyen YouTube’un yanı sıra her ay efsane hediyeler kazanma şansı vererek gençlerin oyun deneyimini sınırsız yaşamalarını hedefliyor. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’ne özel faydalar ve içerikler ile oyuncuların Vadi dünyasına daha fazla dahil olmasını sağlayan Vodafone FreeZone, haftalık ve aylık alternatiflerle gençlerin bütçesine uygun geniş bir portföy sunuyor.

70’i aşkın TV kanalı, binlerce seç-izle içeriği

Vodafone’un TV servisi Vodafone TV, yenilikçi içerikleriyle kullanıcılarına en iyi dijital deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Vodafone TV kullanıcıları, en çok izlenen 70’i aşkın TV kanalını ve binlerce seç-izle içeriği; gişede yüksek hasılat yapan güncel yabancı filmleri, dünyanın en çok sevilen çizgi filmlerini, yüzlerce tematik ve hobi içeriğini, binlerce soru-cevap videosunu akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden mobil veya Wi-Fi bağlantısıyla izleyebiliyor. Google Play ve App Store online mağazalarından ücretsiz erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 1 milyondan fazla kez indirildi.

Vodafone Türkiye hakkında

Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, 30 Eylül 2018 itibariyle hizmet sunduğu 23,7 milyon abonesiyle Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketidir. Türkiye’nin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından olan Vodafone Türkiye’nin bugüne kadar toplam yatırımları 21 milyar TL’yi aşmıştır. 2010’da Borusan Telekom’u bünyesine katan Vodafone Türkiye, 2011’de de Türkiye’nin en büyük alternatif telekom operatörlerinden Koç.net’i bünyesine dâhil etmiştir. Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonu doğrultusunda bireylere ve kurumlara mobil ses, sabit ses, mobil internet, fiber ve DSL hizmetleri sunan Vodafone Türkiye, yaklaşık 3.200 çalışan kadrosu, 1.100’ü aşkın perakende mağazası ve ekosisteminde bulunan 43.000 paydaşı ile faaliyet göstermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21