Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI KUTLANDI

Orhangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Aynur Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar günü programında yaptığı konuşmasında, “Ülkemiz ekonomisi, siyaseti, sosyal hayatı ve demokrasi ile gelişirken bu süreçte en fazla katkıyı veren kadınlarımız olmuştur. Vatan müdafaasında, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğiyle başlatılan Kurtuluş Savaşımızda ülkemizin düşman işgalinden kurtulmasında her alanda hizmet eden kadınlarımız tarih sayfalarına adını yazdırmışlardır.

Haklarından vazgeçmeyen, inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen, emekleri, fedakârlıkları ve sevgileri ile her zaman bize umut veren hayatımızdaki tüm kadınların, mesai arkadaşlarımın ve ilçemizdeki tüm hanımların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlar; bu önemli günde bizimle birlikte olan, desteğini sunan, kadına değer veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.