Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

HARRY POTTER SESLİ KİTAPLARI STORYTEL’DE

 Tilbe Saran’ın seslendirdiği Harry Potter’ın maceraları, hem Harry Potter ile yeni tanışacaklara hem de büyücülük dünyasını ilk günden beri severek takip edenlere sesli kitap formatında ulaşıyor. Storytel Türkiye Ülke Müdürü Berk İmamoğlu, bu önemli prodüksiyonla ilgili heyecanını paylaşırken, Harry Potter hikayelerinin Türkçe sesli kitaplarının, Türkiye’de gelişmekte olan sesli kitap endüstrisine büyük katkı sağlayacağını sözlerine belirtti.

Tilbe Saran, bu özel projenin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti, ‘Her yaştan insan tarafından çok sevilen Harry Potter kitaplarının sesi olmak, benim için de çok heyecan verici bir deneyim.’ diyerek paylaştı.

J.K. Rowling’in satış rekorları kıran ödüllü Harry Potter serisi, bugüne kadar 80’den fazla dile çevrildi ve gişe rekorları kıran sekiz filmle sinemaya uyarlandı. Serinin ilk kitabı “Harry Potter ve Felsefe Taşı” ilk kez İngiltere’de 1997 yılında, Türkiye’de ise 2001 yılında Türkçe olarak yayımlandı, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de başta çocuklar olmak üzere, her yaştan insan tarafından çok sevildi.

Storytel Hakkında

Kuzey Avrupa’nın lider sesli ve e-kitap yayın servisi Storytel, 200.000’den fazla başlık ve içeriğiyle sınırsız dinleme ve okuma imkanı veren bir abonelik hizmeti sunuyor. Vizyonumuz, herkes tarafından her yerde ve her zaman zevkle paylaşılacak harika hikayelerle dünyayı daha anlayışlı bir yere dönüştürmek. Storytel dijital bir platform sunduğu gibi aynı zamanda kapsamlı bir yayın grubu. Storytel ve Mofibo altında sesli ve e-kitaplar için yayın servisi sunarken, yayıncılık hizmetlerini Norstedts, Massolit, StorySide, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B.Wahlströms ve Norstedts Kartor yayın evleri üzerinden yürütüyor. Ztory, gazete ve dergiler için sınırsız abonelikle hizmet veren dijital bir yayın servisi olarak Storytel bünyesinde Ocak 2019’dan bu yana faaliyet gösteriyor. Genel merkezi İsveç Stockholm’de bulunan Storytel, 16 ülkede faaliyetlerini yürütüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.