Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

JOWAE İLE TAZELENEREK IŞILDAYIN!

Jowaé, şakayık çiçeği özlü yüz ve makyaj temizleyici serisine, durulanan 3 yeni ürün eklenerek benzersiz bir cilt temizliği sunuyor. Serinin bünyesinde bulunan misel su ve temizleyici yatıştırıcı süte ek olarak, temizleyici misel köpük, yağ bazlı jel krem ve arındırıcı peeling cildin ihtiyacı olan arınma ve nemlenmeyi tamamlıyor. Tüm serinin ana içeriğini oluşturan antioksidan etkili skulent bitkisi lumifenol ve şakayık çiçeği, Güney Kore’nin mucizevi doğasını ürünlerle birleştiriyor.

Klinik araştırmalar sonucu, serinin yüze uygulanan suya dayanıklı makyajı derinlemesine çıkardığı, cildi kirden arındırarak temizlediği ve son olarak cilde koruyucu bir tabaka kazandırdığı gözlemleniyor. Şehir hayatının cildinizde yarattığı olumsuz etkileri Jowaé ile ortadan kaldırın!

YÜZ VE MAKYAJ TEMİZLEYİCİ YAĞ BAZLI JEL KREM

%99 doğal içeriği ile hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan temizleme jeli, suya dayanıklı makyajı temizlerken cildi derinlemesine arındırıyor. Yumuşak dokulu, akışkan jel yapısıyla ciltte ferah bir his bırakıyor. İpeksi jel yapısı cilt ile birleştiğinde yağ hissiyatına dönüşerek cildin katmanlarını arındırıyor. Yağ içerikli olurken cilt gözeneklerine dolmuyor ve tıkanma yaratmıyor.

Fiyat: 124 TL

YÜZ VE GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ MİSEL KÖPÜK

Yumuşak köpük formu ile cildi ve makyajı derinlemesine temizliyor, ciltte taze bir his bırakıyor. %98 doğal formülüyle hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan misel köpük, ciltte bulunan kiri arındırarak cilt dengesini eşitliyor, ışıltılı ve ferah bir görünüm sağlıyor. Sabun kullanılmayan formül gözeneklere dolmuyor.

Fiyat:124 TL

OKSİJEN VEREN ARINDIRICI PEELİNG

Haftada iki kez kullanıldığında, cilde soyucu etkide bulunarak, cildin ölü hücrelerden arındırılmasını sağlıyor. Cildi kurutmayarak dokuyu yeniliyor ve arınmış cildin nefes almasını sağlıyor. İçeriğindeki peeling etkili yağ granülleri krem doku ile bir araya gelerek cildi tahriş etmeden doğal ışıltısını yeniden kazandırıyor. Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilen peelingin, klinik araştırmalar sonucu %100 oranında derinlemesine peeling etkisi, cilt dokusunda gözle görünür temizleme ve yenilenmiş taze bir cilt sağladığı gözlemleniyor.

Fiyat: 124 TL

ÖZEL GÜZELLİK SIRRI: Kore kadınlarının cilt güzelliğinin sırrı, haftada iki kere uygulanan peelinge ek olarak, günlük çift etkili cilt temizliği gerçekleştirmeleridir. İlk adımda yağ bazlı jel krem ile en kalıcı makyajı bile çıkararak cildi arındırın. Bu sayede cildinizdeki kir ve sebum fazlalılığını ortadan kaldırın. Ardından ikinci adımda misel köpük yapılı yüz temizleyici ile cildinizi derinlemesine temizleyin ve ferahlayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21