Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

“NOA BURGER” ÜNLÜ SİMALARIN UĞRAK MEKANI OLDU! “NOA BURGER” LİSTELERE ZİRVEDEN GİRİŞ YAPTI!

Ünlü şef Ali Serkan Kılınç’ın kendine özel tarifleriyle hazırladığı burgerler İstanbul Beşiktaş’ta misafirleriyle buluşmaya başladığı günden itibaren, adeta dolup taştı. Beşiktaş şubesinde misafirlerinin kuyruklar oluşturduğu mekan kısa bir süre sonra 2. şubesini İstanbul Nişantaşı’nda açmaya hazırlanıyor.  “Noa Burger”ın Nişantaşı şubesinde birbirinden lezzetli sürprizleri de olacak. Günlük ve el yapımı olarak hazırlanan enfes poğaça kıvamındaki ekmeğine; Balıkesir’de “Noa Burger”a özel çiftlikten gelen %100 dana eti eşlik ediyor. 

Kısa sürede İstanbul’un en iyi burgerciler listelerine giren “Noa Burger” Gökhan Tepe gibi tanınmış simaların da uğrak mekanı haline geldi. Şef tarafından özel olarak hazırlanan soslardan; pesto aioli ve ballı hardal da mekanın en leziz vazgeçilmezlerinden oldu. ”Noa Burger”ın açılışına; Gökhan Tepe, Aylin Tepe, Ayla Çelik, Barbaros Utku, Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, modacı Cihan Nacar, modacı Aslıhan Karahan, stil danışmanı Taylan Gül, söz yazarları Şebnem Sungur ve Serdar Aslan katılmıştı. “Noa Burger” glüten ve süt&süt ürünleri içermeyen enfes vegan burgerları ile vejeteryan misafirlerinin de yüzünü güldürüyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.