Öne Çıkanlar İhsaniye corona Revizyon RUMELİSİAD pandemi
banner13

SELAMİ ŞAHİN İLE BAŞTAN BAŞA EĞLENCE !



Usta sanatçı Selami Şahin, sevenleri ve hayranlarıyla dolup taşan sahnesinde yeni albümü ve gece ile ilgili duygularını:''Bu gece ilk defa yeni albümüm Baştan Başa Sen’de olan üç şarkıyı seslendirdim. Çok güzel telefonlar alıyorum. Albüm’ü dinleyenler ‘Sen ne yapmışsın Selami Abi’ diyor. Yıllardır üzerine titrediğimiz albümümüzün sevilmesi beni çok mutlu ediyor. Herkese çok teşekkürler.'' şeklinde dile getirdi. 

İki buçuk saat boyunca sahnede kalan duayen isim, yeni albümünden, Baştan Başa Sen, Karmakarışık ve Nerde Akşam Orda Sabah şarkılarının yanı sıra unutulmayan şarkılarına da repertuvarında yer verdi. 

Yeni albümü ile Türk müziğinin başyapıtlarına bir yenisini daha ekleyen usta isim, konser maratonuna 22 Mart'ta Jolly Joker Kartal, 23 Mart'ta Merit Park Kıbrıs, 29 Mart'ta Sold Out Performance Hall İzmir ve 30 Mart'ta Jolly Joker Vadistanbul'da hızla devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22