Kategoriler

19 Doktor Adliyeye Sevk Edildi

Bursa’da FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilenlerin de yer aldığı 19 doktor adliyeye sevk edildi. Bursa’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilenlerin de yer aldığı 19 doktor gözaltına alındı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Kamu Hastaneleri Birliği ile sağlık ocaklarında doktor olarak çalışırken meslekten ihraç edilen ya da açığa alınan 21 doktor hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Bunun üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, zanlılara ait adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 16 doktor gözaltına alındı.

Zanlıların evlerindeki aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Daha sonraki arama çalışmalarında ele geçirilen 3 doktorla beraber toplam 19 doktor FETÖ/PDY şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 19 doktor sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 6. Uluslararası Karate Turnuvası Başlıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Duygulandıran Mesaj: “Hz. Muhammed (Sav)’e Can Feda”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA’DA TRAFİK DÜZENLEMESİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Belediye personeline hayat kurtarmaya yönelik seminer
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Öğrencilerin heyecanla beklediği yaz okulu başlıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kestel’de Su Kaynakları ve Tarımsal Kalkınma İçin Önemli Toplantı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE SANATIN HER RENGİ YAŞANIYOR
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Çevre Düzeni Planı, ortak akıl ile şekilleniyor
Bursa
13 Kez Görüntülendi.
MAZHAR-FUAT’TAN BURSA’DA ZAMANI DURDURAN KONSER
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa İtfaiyesi’nden 183 bin öğrenciye yangın güvenliği eğitimi