Kategoriler

Yaralıya İlk Müdahale Validen

Bursa Valisi İzzettin Küçük, kazada yaralanan Diyarbakırlı öğrencileri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti. Küçük, yolda rastladığı başka bir kazada yaralanan vatandaşa da sağlık ekipleri gelene kadar ilkyardım yaptı.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan’dan yaralılar hakkında bilgi alan Vali İzzettin Küçük, “Dün gece Gemlik ilçemiz sınırlarında yaşanan o elim kazada iki yavrumuzu kaybettik. kaybettiğimiz yavrularımız için Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim kederli ailelerine sabır versin. Yaralılarımız var; onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ettik. Yaralılarımızın durumu iyiye gidiyor. Bir kısım hastamız taburcu oldu. Rabbim en kısa zamanda yaralılarımıza şifa versin” dedi.

Vali İzzettin Küçük, ”Kazalar hep bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana geliyor ve ocaklar sönüyor. Kuralsızlık ve dikkatsizlik canımızı yakmasın. Ben sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, dikkatsiz ve uykusuz araç kullanmamalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

İlk müdahale validen

Yaralı öğrencileri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret eden İzzettin Küçük, yolda rastladığı yaralamalı trafik kazasına da ilgisiz kalmadı.

Sağlık ekipleri gelene kadar İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ile beraber ilk müdahaleyi yapan Vali İzzettin Küçük, 112 ekiplerinin intikaliyle olay yerinden ayrıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı