Kategoriler

İZNİKLİ KİCK BOKSÇULAR 14 MADALYA İLE DÖNDÜ

İZNİKLİ KİCK BOKSÇULAR 14 MADALYA İLE DÖNDÜ


İznikli gençler Mudanya da gerçekleşen Şehitlik Ve Zafer Kupası müsabakalarına 22 sporcu ile katılarak 14 madalya ile döndüler. Gençler madalyaları ile birlikte İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı da makamında ziyaret ettiler.


Mudanya Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya bölge genelinden 482 sporcu katıldı. Tempo Gençlik Ve Spor Kulübü İznik Şubesi de gerçekleşen müsabakalara 22 sporcu ile katıldı.İznikli gençler Kick Boks Muay Thaı Teknik Antrönörü Servet Karak öncülüğünde katıldıkları Şehitlik Ve Zafer Kupası müsabakalarından 3 altın, 4 gümüş, ve 7 bronz madalya ile döndüler.Bursa ve Merkez ilçelerinden 23 spor kulübü müsabakalarda ter dökerken Full Contack, Kick Light, Kigh Kontack ve Point Fighting final müsabakalarına sahne oldu.


Kick Boks Müsabakalarına katılan gençler İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek, turnuva ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.


Konuyla ilgili konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İznik ilçemiz bizleri her alanda gururlandırıyor. Sporun onlarca alanında İznikli gençlerimiz ilçemizi temsil ediyor. Su sporlarından güreşe, futboldan, voleybola, kickbokstan diğer spor dallarına kadar İznik Sporunda başkenti oluyor. Bugün bizleri ziyaret eden çok değerli Kick Boks Sporcularımızda ilçemiz en güzel şekilde temsil ederek 14 madalya ile döndüler. Ben kendilerini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Allah kendilerine güç, kuvvet versin” dedi.


Kick Boks takımında ter döken İznik Yeşil Camii Muhtarı Ethem Aydın ve Kick Boks Muay Thaı Teknik Antrönörü Servet Karak Belediye Başkanı Osman Sargın’a kick boks eldiveni hediye ettiler. Başkan Sargın’da gençleri eşofman takımlarıyla ödüllendirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
MESLEKİ VE YAZARLIK KARİYERİ İLE KONUŞULUYOR
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MOSDER'den fuar değerlendirmesi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD'dan Bursalı gençlere tecrübe paylaşımı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Gürsu'da gençliğe yeni hibe
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursaspor, Anadolu Efes'i devirdi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ