Kategoriler

Kadın güvenlik korucuları göreve başladı

Ağrı Jandarma Komutanlığında, jandarmanın sorumluluk bölgesinde görev yapacak 20 kadın güvenlik korucusu için yemin töreni düzenlendi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Ağrı Valisi Süleyman Elban, silah ve teçhizatları teslim edilen korucuların iki haftalık hazırlayıcı zorunlu eğitime tabi tutulduğunu aktardı.



Elban, kadın korucuların yemin ederek göreve başladığını anımsatarak, şunları kaydetti:


"Kadın güvenlik korucularımız şu andan itibaren artık kahraman güvenlik güçlerimizin bir neferi oldular. Güvenlik korucularımızın vatanın bölünmez bütünlüğü, insanımızın güvenliği, huzur ve refahı için görev yapmaya talipli oldular. Bu görevi layıkıyla yapacaklarından hiç şüphem yok. Bu kardeşlerimizin sadece güvenlik korucusu olarak kalmayacaklarını kısa bir süre de jandarma teşkilatımız içerisinde farklı görevlere geleceklerini tahmin ediyorum. Dolayısıyla kendilerinden isteğim bu görevimize sımsıkı sahip çıkıp hiçbir zaman çalışma azmini ve gücünü yitirmemesi."


Bu görevi seçtikleri için kadın güvenlik korucuları tebrik eden Elban, sözlerini "Görevinizde başarılar dilerken Rabb'im sizi ve bu ülke için görev yapan tüm güvenlik güçlerimizi muhafaza etsin." diyerek tamamladı.


Törene, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve güvenlik korucularının aileleri katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı