Kategoriler

Makedon öğreciler BTM'ye hayran kaldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek için kurulan Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), Makedonyalı öğrencileri ağırladı.

Makedonya’nın Kalkandelen, Kumonova, Ohri, Gostivar ve Vrapçiste şehirlerindeki devlet üniversitelerinde öğrenim gören öğrenci ve öğretim üyelerinin yanı sıra, Makedonya Kültür Bakanlığı’nda görev yapan çalışanlardan oluşan heyet, Bursa Bilim ve Pinbahis Teknoloji Merkezini gezdi. Heyet, BTM içinde bulunan deney düzeneklerini inceledi. Makedonyalı öğrenci heyeti, “Altın Çağ’da Bilim” ve Devr-i Dinozor sergilerini de gezdi. Heyete eşlik eden Makedonya İzcilik Federasyonu Başkanı Yetom Zekiri, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi ziyaretlerinin kendileri açısından da önemli bir deneyim olduğunu söyledi.

Özellikle Devr-i Dinozor sergisinden hayli etkilendiklerini ifade eden Zekiri, böyle bir merkezin Balkanlar’da bulunmadığını belirtti
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Diş Sıkma ve Gıcırdatma En Çok Gençlerde Görülüyor!
Bursa
Türkiye, KFOR Komutanlığı’nı yeniden üstleniyor
Bursa
Aile ve UNİCEF, dijital tehditler ve akran zorbalığını konuşacak
Bursa
Bakan Tunç: İdari yargıda adaletin çıtasını yükselteceğiz
Bursa
Bursa Gemlik’te mavi dedektiflerden farkındalık
Bursa
BTÜ’den liselilere iki dev proje
Bursa
Bursa’da ticaret rüzgârı esiyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den BURULAŞ ’taki grev hakkında önemli açıklamalar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazili kadınlar tiyatro sahnesinde
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursaspor Basketbol Başkanı Sezgin Mudanya Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu