Kategoriler

AK PARTİ BURSA'DA TEMAYÜL YOKLAMASI, DEMOKRASİ ŞENLİĞİNE DÖNÜŞTÜ

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 27 Haziran 2018 Pazar Günü gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilleri Seçimleri öncesinde aday adayları temayül yoklamasını gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığı, 27. Dönem Milletvekilleri Seçimleri öncesinde aday adayları temayül yoklamasını gerçekleştirdi. Türkiye genelinde 78 ilde aynı anda yapılan temayül yoklamalarının Bursa ayağına, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’da katıldı. AK Parti Bursa il, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin oy kullandığı temayül, teşkilat mensuplarının yoğun ilgisine sahne oldu.

İki seçim bölgesinden aday adayı olan isimlerin oylandığı her teşkilat mensubu, aday adayları arasından kendi bölgesinden 10 ismi seçti. Temayülde oy kullanacak teşkilat mensuplarının tamamına yakınının katılımı ile adeta bir demokrasi şölenine dönüşen temayül hakkında konuşan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, aday adaylık başvuru süreci ve temayülde yoğun ilgi gösteren dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Salman, AK Parti’nin istişare kültürünün en güzel örneklerinden birini daha sergilediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Bu birlik ve beraberliğimizden güç alarak, İnşallah halkımızın da desteği ile 28 Haziran’da gerçekleşecek tarihi seçimlerde Bursa teşkilatları olarak üzerimize düşeni gerçekleştireceğiz. Dava arkadaşlarımızın teveccüh ve gayretleri önemli. Bu heyecan bizlere çıktığımız bu önemli gücümüze güç katıyor. Aday adaylık başvuru sürecimiz, birbirinden değerli dava arkadaşlarımızın rekor katılımları ile sona erdi ve temayül yoklamamızı da gerçekleştirdik. Bundan sonra detaylı istişare mekanizmamız, teşkilatımız ve genel merkezimiz nezdinde yeniden işletilecek ve bu kadar kıymetli adayın içinden zor da olsa Bursamızı en iyi şekilde temsil edecek isimleri belirlemeye çalışacağız.

Daha sonra İnşallah hep birlikte sahaya inerek, Bursamızda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına halkımızla buluşacağız. İnşallah mübarek Ramazan Ayı’nın ardından hep birlikte çifte bayram yaşayacak ve partimizin, Türkiye’nin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda önemli bir eşiği daha birlik ve beraberliğimizle geçeceğiz. Tüm çabamız bu güzel ülkenin geleceğine katkı koymak için.”
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ’lü akademisyene “Genç Bilim İnsanı Ödülü”
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da sahne sırası işçilerde
Bursa
Uludağ Enerji'den dev yatırım
Bursa
Şarkılarla çocuklara umut oldular
Bursa
81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da
Bursa
Bursa Gemlik'te emek turnuvası başladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kuzey Makedonya’da 100 milyon Euro’luk yatırıma imza
Bursa
Duayen Paşmakçı'ya Bursa'dan türkülü vefa gecesi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MEMUR-SEN BURSA’DAN 1 MAYIS’TA GELİRDE ADALET MESAJI