Kategoriler

Ipekyol'da Anneler Günü














Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı'nda bulunan Ipekyol bu Anneler Günü’nde hayatımızın en değerli varlığına özel İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyon seçkisiyle ön plana çıkıyor. pekyol İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu stil sahibi annelerimizin tarzına uygun parçalarıyla tek bir gün değil her gün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor.

Hayatın en önemli anlarına ortak olan değerli annelerin ihtiyaç ve beğenilerine uygun pek çok ürün seçeneğini bir arada sunan Ipekyol, Anneler Günü alışverişlerine özel, her 600 TL’lik harcamaya 200 TL; 1000 TL harcamaya 400 TL değerinde hediye çeki armağan ediyor.

Triko elbiseler, grafik etkili ve cut-out detaylı bluzlar; grafik oyunları, blok renkler ve çizgi detayları sezonun dikkat çeken stil kodlarıyla bir araya geliyor. Basic pantolonlar ve ceketler en yalın haliyle günün her anına uyum sağlayabilirken kalem etek ve bel hattına vurgu yapan elbiselerse annelerimizin tarzıyla kusursuzsa bütünleşiyor.

Elbiselerde hayat bulan fırfır ve volan detaylarsa trend raporunun verdiği dinamik görünüm ile yaz akşamlarının en şık görünümlerini sunuyor. Boncuk, püskül detayının trikoda ve gömlekteki hareketi, bluzlarda uygulanan büzgü, kol ve omuz oyunlarıysa yaza gönderme yaparak kombinlere hareket katıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Ülke
SARSILMAZ, milli gücü ve küresel vizyonuyla İspanya’da
Dünya
2 Kez Görüntülendi.
YURTDIŞINDA YATIRIM YAPARKEN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR?
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kitapsız Bir Nesil Yetişiyor!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
MİT suçüstü yakaladı! Sahte baz istasyonu kurmaya çalıştılar
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Sağlık Bakanlığı kolları sıvadı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Kelime kaybıyla başlayan sessiz tehdit: Primer Progressif Afazi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Mudanya Üniversitesi’nde Beyaz Önlük Giyme Töreni
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
“Aynı Miktarda Piliç Eti Üretmek İçin 50 Yıl Öncesine Göre %75 Daha Az Kaynağa İhtiyaç Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl’de 2. PDR Zirvesi Gerçekleştirildi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orman Benim" Etkinliği Bursa’da Coşkuyla Gerçekleşti