Kategoriler

Ceza evinden firar edip eşiyle zorla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen sanığa 20 yıl hapis talebi

Zonguldak’ta bir suçtan tutuklu olduğu açık ceza evinden kaçarak resmi nikahlı eşinin bulunduğu eve giderek tehdit ve hakarette bulunup, zorla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık hakkında 20 yıl hapis cezası talep edildi.

İddialara göre bir suçtan Devrek Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Davut B., 27 Eylül 2015 günü ceza evinden firar etti. Gece 03.00 sıralarında Çaycuma ilçesinde yaşayan resmi nikahlı eşi N.B.’nin yanına giden sanık, eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda eşi N.B.’nin boğazını ve kollarını sıkan Davut B., iddialara Jasminbet göre hakaret ettiği eşiyle zorla bir defa cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra da eşiyle ters ilişkiye girmeye çalıştığı ve başaramaması üzerine “Şikayet edersen ve buradan gidersen senin çocuklarını elinden alırım ve yakalansam dahi cezamı çekerim. Ceza evinden çıktıktan sonra seni öldürürüm” diye tehdit etti.

N.B. ise kocasının evden ayrılması üzerine polis merkezine giderek şikayetçi oldu.



20 yıl hapis talebi

Hakkında çıkartılan yakalama kararının ardından kapalı ceza evine gönderilen Davut B., Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. “Eşe karşı nitelikli cinsel saldırı”, “tehdit” ve “hakaret” suçlamasıyla 20 yıl hapis cezası talebiyle yargılanan Davut B., suçlamaları kabul etmedi.

N.B.; talimatla alınan ifadesi okundu. N.B.’nin “Cezaevinden firar edip eve geldi. Zorla cinsel ilişkide bulundu. Kız arkadaşıyla birlikte kalmamı, evde annesine bakmamı istedi. Ben de kabul etmeyince kavga ettik” şeklindeki ifadesi okundu.

Savcının sunduğu mütalaada iddianamede yer alan cezayla cezalandırılması talep edildi. Mahkeme ise mütalaaya karşı savunma yapılması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
ZİRVEDEKİLER programının bu haftaki konuğu İş İnsanı BAYRAM KAZANCI olacak!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de ön yargılar eğitimle kırılıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
TOBB BURSA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU PROJELERİYLE FARK YARATIYOR
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Alzheimer hastaları için Anneler Günü kutlaması
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Bahar Ayları Çocuğunuza Kabus Olmasın"
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Üretilen gıdanın 3'te 1'i hiç kullanılmadan çöpe gidiyor!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bu etkenler anne kalbini tehdit ediyor!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
TikTok’taki sahte doktorlar tehlike saçıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Diş Sıkma ve Gıcırdatma En Çok Gençlerde Görülüyor!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Türkiye, KFOR Komutanlığı’nı yeniden üstleniyor