Kategoriler

Cildinize mükemmel bir dokunuş kazandırın

Dünya çapında tanınmış makyaj sanatçıları tarafından Jeunesse Global’e özel tasarlanan NV Serisi, cildinizin saniyeler içinde kusursuz ve genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Primer, BB Perfecting Mist Foundation ve Bronzer’dan oluşan bu özel seri, besleyiciliği, APT-200 gençleştirme formülü ve leke, sivilce ve renk farklılıklarını yüksek kalitede kapatma özelliğiyle cildin pürüzsüz, ışıltılı ve taze görünmesine destek oluyor. NV Serisi, profesyonel airbrush bitişi sağlayan üç farklı ürünüyle makyaja mükemmellik kazandırıyor.

NV ile kusursuz parlaklık

NV serisi üç temel özelliğiyle cildin kusursuz görünmesine yardımcı olur:

  • Gençleştirici ve besleyici etkisi
  • Değiştirilebilir kapatıcılık yapısı
  • Airbrush püskürtme tekniği

Jeunesse Global'e özel gelişmiş polipeptit teknolojisi cildinizin yeni ve muhteşem parlaklığa kavuşmasına yardım ederek genç bir görünüm elde etmesini sağlar.Ayrıca içeriğindeki aloe vera formülüyle cildi dinlendirir ve besler.

NV BB Perfecting Mist Foundation, tüm cilt tipleri ve tonları için dokuz özel tondan oluşur. Hafiften tam kapatıcılığa kadar değiştirilebilir yapıya sahip NV BB Perfecting Mist Foundation ile hafif etki için bir kez, orta etki için iki kez, tam kapatıcılık içinse üç kez püskürtme yapabilirsiniz. Kullanımı hızlı ve kolaydır.

NV BB Perfecting Mist Foundation airbrush özelliğiyle ince bir tabaka halinde cilde nüfuz eder, kusurları doğal bir şekilde kapatır ve profesyonel bir görünüm verir. Pürüzsüz etkiyi uzun süreli ve kalıcı hale getirir. Su bazlı oluşu nedeniyle cildi yağlandırmaz.

Adım adım görünümünüzü yenileyin

Uygulamaya temiz, nemlendirilmiş cilt ile başlayabilirsiniz. NV saç bantı kullanarak, saçınızı yüzünüzden uzaklaştırabilirsiniz. NV Primer ile cildinizi makyaja hazırladıktan sonra NV BB Perfecting Mist Foundation’i yüzünüze istediğiniz yoğunluğa göre 1, 2 ve 3 kez püskürterek uygulayabilirsiniz. NV, kaşlardan mendille kolaylıkla silinir. Kirpik, göz farı ve dudak bazı olarak kullanmak için kirpiklerin ve dudakların üzerinde bırakabilirsiniz. Sabunlu bez veya makyaj temizleme ürünleriyle rahatlıkla çıkar.

NV serisi 42.5 g (1.5 oz.) için tavsiye edilen satış fiyatı 250,00 TL’dir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde
Genel
2 Kez Görüntülendi.
Türkiye'nin Pazar havası... Parçalı ve çok bulutlu
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı