Kategoriler

MUSTAFAKEMALPAŞA NEFES ALDI

BURSA - İlçelere yönelik hizmetlerde acil ihtiyaçları öncelikli olarak çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’da devlet hastanesine giden tek yolu asfaltlayarak, halkın önemli bir sıkıntısını daha gidermiş oldu.

Bursa’da, Büyükşehir Belediyesi eliyle yürütülen değişim ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan kent merkezinde aldığı tedbirler ve yaptığı yatırımlarla vatandaşın yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan ilçelerden gelen talepleri de aynı hızla karşılamaya devam ediyor. Mustafakemalpaşa halkının yaşadığı büyük bir sıkıntı daha, Büyükşehir Belediyesi’nin bu bakış açısı doğrultusunda giderilmiş oldu. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne ulaşımı sağlayan ve bu alanda tek arter olan toprak yol, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından asfaltlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi’nden ‘konuya ilişkin’ yapılan açıklamada, 2 kilometrelik yolda 7 metre genişliğinde sıcak asfalt çalışması yapıldığı belirtildi. Açıklamada, çalışmanın Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne tek ulaşım arteri olan Küçük Sanayi ve Beşevler caddelerinde gerçekleştirildiği ifade edildi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
MESLEKİ VE YAZARLIK KARİYERİ İLE KONUŞULUYOR
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MOSDER'den fuar değerlendirmesi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD'dan Bursalı gençlere tecrübe paylaşımı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Gürsu'da gençliğe yeni hibe
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursaspor, Anadolu Efes'i devirdi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ