Kategoriler

GÜRSU’NUN TABELALARINA BAKIM

Gürsu Belediyesi Zabıta MüdürlüğüTrafik Birimi’nce yapılan çalışmalar kapsamında, yollarda bulunan yönlendirme tabelaları bakımdan geçiriliyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “ İlçemizin merkezinde yaptığımız yeni düzenlemelerle ilçemizin görselliğini yeniliyoruz. Yönlendirme tabelalarının araç sürücüleri tarafından en etkin şekilde kullanılması için bakım çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca Adrenalin Parkımız’a ulaşımın sağlandığı güzergahlardaki tabelalara ek olarak Adrenalin Park yönlendirme tabelalarını ekledik. İlçemizde ulaşımın en sağlıklı şekilde sağlanması yönünde yol ve yönlendirme çalışmalarımız ihtiyaçlar doğrultusunda durmaksızın devam etmekte” dedi.

                İlçe merkezi ve ana arterlerdeki yönlendirme tabelalarında yapılan bakım çalışmalarının yanında, ihtiyaç duyulan noktalara yeni yönlendirme tabelaları yapılmakta.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Büyükşehir'den gastronomi hamlesi
Bursa
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL, “AKP İKTİDARI GİTMEDEN, SARAY REJİMİ SON BULMADAN TÜRKİYE’YE RAHAT YOK”
Bursa
Gemlik’te Afetlere Önceden Hazırlık
Bursa
CHP Bursa İl Başkanlığı’ndan Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusu
Bursa
YILDIRIM’DA YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK
Bursa
YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KATKI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Ercan Özel: “Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’nda piknik yapılabilir”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir Ovası'ndan su krizi uyarısı! Yenişehir’de su seviyesi tehlikede!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yabancı öğrenciler sosyal medya hesaplarında Osmangazi’yi tanıtacak
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTÜ'den enerji sektörü için kendini onaran malzeme projesi