Kategoriler

İNEGÖL’E SON TEKNOLOJİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ

BURSA- İnegöl Devlet Hastanesi’nde fizik tedaviye yönelik artan yoğunluğun karşılanması amacıyla yeni cihazlarla donatılan fizik tedavi bölümü, hasta kabulüne başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, “Hastanemizde fizik tedavi ünitesine artan talebi karşılayabilmek, başvuran hastalarımızın tedavisini ertelemeden zamanında yapabilmek ve sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını sağlayabilmek adına hizmet satın alma yoluyla gerçekleştirilen fizik tedavi ünitemiz hasta kabulüne başladı” dedi.

İnegöl’de fizik tedavi için verilen randevu sürelerinin düşürüldüğü bilgisini veren Dr. Akan, “Verilecek hizmet yatan ve ayaktan hizmet alan hastalar dahil olmak üzere tüm fizik tedavi hastalarını kapsayacaktır. Fizik tedavi hizmetinde kullanılan tüm cihazları son teknoloji ürünü olup hastanemiz bünyesinde hizmet verecektir” şeklinde konuştu.

Kalite Artacak

Bursa’da sağlıkta kalite standardını arttırmaya yönelik çeşitli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Dr. Akan, “İlimizde önemli sağlık yatırımları gerçekleştirirken bir yandan da var olan kurumlarımızın vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeleri adına çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın oturdukları ilçelerde en iyi sağlık hizmetini almaları sağlamak” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
TOFAŞ Bahçeşehir Koleji’ne konuk oluyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı Muharrem Or
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BEBKA, Eskişehir'de kadın kooperatiflerini bir araya getirdi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, unutulanları yaşanır kılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Kros nefesleri kesti