Kategoriler

AK PARTİLİ GENÇLERE BURSA VEKİLLERE ZİYARET

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, yeni seçilen 27. Dönem Bursa Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ettiler. İlçe Gençlik Başkanlarının da katıldığı ziyarette, Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini ileten gençler daha sonra AK Parti’nin TBMM'deki grup toplantısına katılarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi konuşmasını yerinde dinleme fırsatı buldular

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, heyet halinde önce TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı’na seçilen Hakan Çavuşoğlu’nu da ziyaret ettiklerini, ardından diğer Milletvekilleri ile makamlarında görüştüklerini belirtti. Başkan Köse, daha sonra da AK Parti’nin TBMM Grup Toplantısına katılarak Partilerinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının konuşmasını dinlediklerini vurguladı.

Ziyaretler sırasında AK Parti Bursa Milletvekillerine başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini vurgulayan Başkan Tarık Köse, il ve ilçe gençlik kolları olarak seçim çalışmalarında gayretli bir çalışma içinde olduklarını hatırlattı. Başkan Köse, Bursalı Ak Gençlerin bundan sonrasında da var güçleri ile çalışacağını belirterek,  “TBMM’deki ziyaretlerimizde partimizin gençlere yönelik programlarına önem veren, seçimlerde bize güvenen ve seçim sonrasındaki ziyaretleriyle bizleri onurlandıran değerli Milletvekillerimize bundan sonrada her türlü desteğe hazır olduğumuzu ilettik ve güvenleri için kendilerine teşekkür ettik” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Kuzey Makedonya’da 100 milyon Euro’luk yatırıma imza
Bursa
Duayen Paşmakçı'ya Bursa'dan türkülü vefa gecesi
Bursa
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MEMUR-SEN BURSA’DAN 1 MAYIS’TA GELİRDE ADALET MESAJI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa’da 1 Mayıs coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenilebilir yabani otları eğitimde tanıdılar
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Kut'ül Amare Zaferi unutulmadı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma