Kategoriler

TRAFOLAR MADDE BAĞIMLILIĞINA ‘HAYIR’ DEDİ

UEDAŞ, ‘Trafolar Konuşuyor’ projesi kapsamında hizmet bölgesindeki trafolara madde kullanımı ile mücadele konusundaki bilinçlendirme mesajlarını grafitti ile uyguladı.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 3.1 milyon müşteriye kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) toplumun bilinçlenmesi için de çeşitli sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyor. Hizmet bölgesinde sürdürdüğü “Trafolar Konuşuyor” Projesi ile toplumsal farkındalığı artırmayı hedefleyen şirket, bu kapsamda yeni bir çalışmaya daha imza attı. 

Limak Holding Enerji Grubu bünyesinde faaliyetlerini sürdürenUludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), teknik başarısının yanında çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de vatandaşın hayatına dokunuyor. “Trafolar Konuşuyor” projesi kapsamında trafik kazaları, kadın şiddet ve engelli hakları gibi konularda sosyal mesajları trafo duvarlarına işleterek toplumu bilinçlendirme çalışmalarına ağırlık veren UEDAŞ, bu kez de madde bağımlılığına dikkat çekti. Gençlerin madde kullanımı gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durması amacıyla başlatılan madde kullanımı ile mücadele kampanyasına destek veren UEDAŞ, Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde bulunan bir trafo binasının duvarına, madde bağımlılığına dikkati çeken görsel ve “Madde bağımlılığı fişinizi çekebilir” mesaj çalışmasını resmetti.Proje kapsamında belirlenen iki ayrı trafoda daha bu uygulama yapılacak.

TRAFOLAR SOSYAL MESAJ VERİYOR

Sürdürülen proje kapsamında, 30 trafoda boyama çalışması yapılırken, Bursa'da kadına şiddet, trafik kuralları, engelli haklarıyla ilgili 19 trafoda uygulamalar yapıldı. UEDAŞ’ın hizmet bölgesinde çalışmaları devam eden projenin çeşitli kurumların da desteğiyle ulusal çapta yaygınlaştırılması planlanıyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir tankerleri ile orman yangınlarına anında müdahale
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bu yaz gençliğin kalbi Bursa’da atıyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa OSB'nin 2024 hesapları ibra edildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de çocuklar açık hava sinemasında buluştu
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti'den DAĞDER'e ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Yuvam'da kayıtlar başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ TEK YÜREK OLDU TETSİAD BAŞKAN ADAYI UFUK OCAK’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İNEGÖL AVM'DE TEMMUZ AYI SANATLA RENKLENİYOR
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YEŞİL ÇEVRE, YENİ YATIRIMLARLA GELECEK VİZYONUNU BELİRLEDİ
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'da 304 torbacı yakalandı...