Kategoriler

Japonya'yı tayfun vurdu

Japonya'da etkili olan tayfun nedeniyle en az 24 kişi yaralanırken, yaklaşık 150 bin ev elektriksiz kaldı.

Japonya'da etkili olan tayfun nedeniyle en az 24 kişi yaralandı.

Yerel basındaki haberlere göre, ülkenin batısında etkisini gösteren şiddetli tayfun en az 24 kişinin yaralanmasına yol açtı.

Hızı saatte 180 kilometreye ulaşan tayfunun enerji nakil hatlarına zarar vermesi sonucu 150 bin evin elektriksiz kaldığı belirtildi.

Tayfunun etkilediği bölgelerdeki binlerce kişi güvenli yerlere tahliye edildi. Bölgede heyelan, sel ve yüksek dalgaların olması ihtimaline karşı, halktan ve kurumlardan hazır olunması istendi.

Tayfun hava yolu ulaşımını da olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle 300'den fazla uçak seferinin iptal edildiği kaydedildi.

İki hafta önce ülkenin batısındaki 31 eyalette şiddetli yağışlar nedeniyle seller ve toprak kayması meydana gelmiş, 200'den fazla insan ölmüştü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
İnegöl Belediyesi Orhaneli MYO İle İş Birliği Protokolü İmzaladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da İş Dünyası ve İnsan Hakları Deneyim Paylaşım Grubu Başlıyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
BUSİAD tarımın tüm taraflarını buluşturdu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gürsu’ya Çevre Bakanlığı’ndan Hibe Araç Desteği
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
DAĞDER’de ilk kadın başkan: Derya Başak
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
A Parti İl Başkanı Aslan: İznik Bursa'nın 'Anahtar'ı olacak
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Deprem Korkusuyla Baş Etmek İçin 7 Öneri!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Her ülkeye süt ürünleri satabilecek güce sahibiz
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
HAMİLELİK ÖNCESİNDE 10 ÖNEMLİ ÖNERİ
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Erkan Aydın DAĞDER genel kuruluna katıldı