Kategoriler

Amerika'da tedavi gören Arda, dua bekliyor

Bursa’da yaşayan lösemi teşhisi konulan ve sosyal medya üzerinden düzenlenen kampanyayla toplanan parayla tedavi olmak için Amerika’ya giden 10 yaşındaki Arda Adalı’dan üzücü haber geldi.

Bursalı lösemi hastası Arda Adalı’nın Amerika’da tedavi görmesi için Aralık ayında başlatılan kampanyalar, sosyal medyada yayılmasının ardından ve kısa sürede gerekli olan 455 bin dolar toplandı. Yeni yıl tatilinin bitmesin ardından pasaport ve vize işlemlerini hallederek büyük umutlarla Amerika’ya giden Arda’dan üzücü haber geldi. Adına açılan ’Arda için’ isimli sosyal medya hesabından ailesi tarafından bir paylaşım yapıldı.

Yapılan paylaşımda Arda için dua isteyen aile şu ifadelere yer verdi:

"Değerli arkadaşlar, Piabet Hepinizin Arda’nın durumunu merak ettiğinizin farkındayız. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Ancak oğlumun genel durumu hastaneye yatış anından itibaren çok hızlı bir şekilde bozuldu. Şu an yoğun bakımda takip ve tedavi ediliyor. Doktorlar genel durumunun toparlanıp hedeflenen tedaviye başlanabilmesi için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biz her an Arda’nın yanındayız. Umut ediyoruz ki bu engeli de aşıp tedavimizi olup sağlığımıza kavuşacağız. Ancak an itibarı ile durumumuz kritik. Dualarınıza ve pozitif enerjilerinize ihtiyacımız var. Güzel haberler paylaşmak dileğiyle."
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Minteks Sanat’tan vefa dolu gösteri
Bursa
24 Kez Görüntülendi.
Atış Yapı iflastan kendini kurtarabilecek mi?
Gündem
7 Kez Görüntülendi.
KFA Fuarcılık Yılın İlk Yarısında Güçlü Organizasyonlarıyla Küresel Fuarcılığa Yön Verdi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Deprem Riski Altındaki Bursa İçin Mehmet Atmaca’dan İçişleri Bakanlığı’na Soru Önergesi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 4-6 Yaş Ücretsiz Yaz Okulları Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyesi’nden Umurbey’e Asfalt Hamlesi
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Kamu Malları Satılarak İznik’in Geleceği Karartılıyor!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Taban Kemalpaşa Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’IN MİLLİ GURURU YUSUF İSLAM KARA AVRUPA İKİNCİSİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da körfez seferleri 5 Temmuz’da başlıyor