Kategoriler

GÜRSU İÇİN DERNEKLERLE İSTİŞARELER YAPILIYOR

Gürsu’da faaliyette bulunan dernekleri ziyaret eden Başkan Işık, Gürsu için yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunuyor.

Gürsu Kültür Derneği, Gürsu İmam Hatipliler Derneği, İHH Gürsu İlçe Temsilciliği ve Gürsu Ahıskalılar Derneği’ni ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Derneklerimiz sivil toplum örgütleriolarakhemşehrilerimizin ilçemiz için beklentilerinin ortaya konulmasında önemli görevler üstlenmekte. Bu bağlamda derneklerimizle, ilçemizin geleceğini şekillendirecek hizmetlerimiz hakkında yaptığımız istişare toplantılarında bizlere iletilen talep ve öneriler bizlere ışık tutmakta. İlçemizin dinamiklerini canlı tutarak istişare kültürüyle çalışmalarımızı gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz.Desteklerinden dolayı tüm derneklerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Gürsu İlçe Başkan Vekili Osman Acakileilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantılarda, 15 Temmuz’un birliktelik ruhunun simgesi olarak, Başkan Işık tarafından Dernek Başkanlarınaplaket ve dernek üyelerine minnettarlık madalyaları takdim ediliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
TSYD seçimlerinde Bursa’dan İlhan Öztat’a tam destek
Bursa
U18 Erkekler'de Türkiye heyecanı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yatırım için tam zamanı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan Polonya’ya dostluk köprüsü
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler