Kategoriler

SULAMA BİRLİĞİ ZİYARETİ

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, DSİ Bursa Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile birlikte Orhangazi Keramet ve Güneyköy Sulama Birliğini ziyaret ettiler. Burada Birlik Başkanı Cihan Şen tarafından ağırlanan Mİlletvekili Işık ve Başkan Çağlayan'a Birliğin çalışmaları, sulama alanları ile ilgili sorunlar ve diğer planlamalar anlatıldı.

Orhangazi Sulama Birliği olacak

Ziyarette DSİ yasasında yapılan değişiklik ile Orhangazi’de Keramet Sulama Birliği ve Güney Yaka Sulama Birliği’nin birleştirildiğini hatırlatan DSİ bölge müdürü Hayati Çelenk, Orhangazi’de iki birlik tek çatı altında toplandı. Yeni bir düzenleme yapılarak ismi de tek olacak. Muhtemelen Orhangazi Sulama Birliği adı altında birleşmiş olacak dedi.

Birlik faaliyetleri ile ilgili bilgi

Orhangazi’de Sulama Birliği’nin başkanlığına getirilen Cihan Şen ise iki birlik ile ilgili milletvekili Zafer Işık ve Başkan Çağlayan’a bilgi aktardı. Güney Yaka Sulama Projesi’nde Sölöz yakınlarında bir bölgede yaşanan sorunu anlatan Cihan Şen, sorunun çözümü için uğraş verdiklerini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 6. Uluslararası Karate Turnuvası Başlıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Duygulandıran Mesaj: “Hz. Muhammed (Sav)’e Can Feda”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA’DA TRAFİK DÜZENLEMESİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Belediye personeline hayat kurtarmaya yönelik seminer
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Öğrencilerin heyecanla beklediği yaz okulu başlıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kestel’de Su Kaynakları ve Tarımsal Kalkınma İçin Önemli Toplantı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE SANATIN HER RENGİ YAŞANIYOR
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Çevre Düzeni Planı, ortak akıl ile şekilleniyor
Bursa
13 Kez Görüntülendi.
MAZHAR-FUAT’TAN BURSA’DA ZAMANI DURDURAN KONSER
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa İtfaiyesi’nden 183 bin öğrenciye yangın güvenliği eğitimi