Kategoriler

Banvit ilk devreyi Yeşilgiresun Belediyespor maçı ile kapatıyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 15. hafta karşılaşmasında Banvit, TBF TV’den Bandırma’da Yeşilgiresun Belediye takımını misafir ediyor.

Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda İstanbul BBSK’ya uzatmalar sonunda 100-95 mağlup olan Banvit, kendi sahasında Tofaş’ı 84-79 mağlup eden Yeşilgiresun Belediye takımını misafir ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde Banvit’in Amerikalı yıldız oyuncusu Jordan Theodore 19,8 sayı ortalaması ile oynarken aynı zamanda 7,2 asist ortalaması yakaladı. Gediminas Orelik ise ligin ilk 14 haftasında 6 ribaund ortalaması ile mücadele etti. Lig tarihinde toplam 428 maça çıkan ve 261 galibiyet elde eden Banvit %60 galibiyet yüzdesi tutturdu. Banvit ile Yeşilgiresun Belediye lig tarihinde bu zamana kadar 2 kez karşılaşırken Banvit 1 karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Banvit kendi sahasında oynayacağı bu önemli maçı kazanarak ligin ilk devresini galibiyetle kapatmanın planlarını yapıyor.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda pazar günü Kralbet oynanacak olan Banvit ile Yeşilgiresun Belediyespor mücadelesi saat 16.00’da başlayacak.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir tankerleri ile orman yangınlarına anında müdahale
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bu yaz gençliğin kalbi Bursa’da atıyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa OSB'nin 2024 hesapları ibra edildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de çocuklar açık hava sinemasında buluştu
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti'den DAĞDER'e ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Yuvam'da kayıtlar başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ TEK YÜREK OLDU TETSİAD BAŞKAN ADAYI UFUK OCAK’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İNEGÖL AVM'DE TEMMUZ AYI SANATLA RENKLENİYOR
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YEŞİL ÇEVRE, YENİ YATIRIMLARLA GELECEK VİZYONUNU BELİRLEDİ
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'da 304 torbacı yakalandı...