Kategoriler

TCHIBO'DAN GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİK ÜRÜNLER

Yürüyüş, jogging veya bisiklete binmek gibi sportif faaliyetler sırasında kalp frekansını (nabız) ölçmek ve ölçüm değerlerini Bluetooth® üzerinden mobil bir cihaza aktarmak Tchibo’nun akıllı ürünleri ile artık çok kolay.

Kablosuz kalp atış hızı ölçümü ve akıllı telefonlar üzerinden gerçek zamanlı aktarım olanağı sağlayan Tchibo Bluetooth® Nabız Ölçer Kemer, aktif spor yapanların vazgeçilmezi olan; Runtastic, adidas MiCoach, RunKeeper, Endomondo, Runmeter gibi birçok fitness uygulaması ile uyumlu çalışma özelliğine sahip. 

Egzersiz gelişimini analiz etmek, nabız ölçerek başarıyı görünür yapmak Tchibo Bluetooth® Nabız Ölçer Kemer ile çok kolay. Cihazın çıkarılabilir, su sıçramasına dayanıklı vericisi Bluetooth® 4.0 sayesinde hızlıca ve enerji tasarrufu yaparak iPhone 4S’ten itibaren ve Android cihazlardan Bluetooth® ve Android-Version 4.3 üzerinden veri taşıyabilir. Ölçüm cihazının elastik göğüs kemerinin genişliği yaklaşık 72 ile 110 cm arası ayarlanabilir.

Spor yaparak hiçbir cihaza bağımlı kalmadan özgürce ölçümlemeniz için önerilen Tchibo Bluetooth® Nabız Ölçer Kemer 129,95 TL fiyatla sınırlı sayıda Tchibo mağazaları ve www.tchibo.com.tr’de…

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde
Genel
2 Kez Görüntülendi.
Türkiye'nin Pazar havası... Parçalı ve çok bulutlu
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı