Kategoriler

Beykoz'da uyuşturucu operasyonu

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 826,5 gram bonzai, 254 adet extacy hap, bin 941 TL para, 3 adet tabanca ve bu tabancalara ait 53 adet fişek ele geçirildi.

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yaşadığı tespit edilen İncirköy Mahallesi Şehit Cengiz Erdoğan Sokakta bulunan bir adrese operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında evde yapılan aramalarda 285 adet satışa hazır vaziyette 307,9 gram ve 4 adet poşet içerisinde 518 gram olmak üzere toplamda 826,5 gram bonzai, 254 adet extacy hap, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 941 TL para, 3 adet tabanca ve bu tabancalara ait 53 adet fişek, 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Operasyonda, O.D. ve Ö.Z. isimli erkek şahıslar ile A.E., Ç.Y.D. ve S.A. isimli kadın şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Poker
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bakan Tunç: İdari yargıda adaletin çıtasını yükselteceğiz
Bursa
Bursa Gemlik’te mavi dedektiflerden farkındalık
Bursa
BTÜ’den liselilere iki dev proje
Bursa
Bursa’da ticaret rüzgârı esiyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den BURULAŞ ’taki grev hakkında önemli açıklamalar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazili kadınlar tiyatro sahnesinde
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursaspor Basketbol Başkanı Sezgin Mudanya Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
GÜVENLİ ŞEHİR İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden 19 Mayıs Doğa Yürüyüşü Etkinliğine Davet
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
SARIBAL, “SOĞANDA ÜRETİCİ İLE MARKET ARASINDAKİ FİYAT FARKI YÜZDE 220”