Kategoriler

EL RAYYAN VAKFI YENİ YERİNE TAŞINIYOR

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Bursa merkezli olmak üzere kurulan El Rayyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yerli ve yabancı konuklarının katılımıyla yeni yerine taşınıyor.

Sosyal, eğitim ve kültürel projeleri hayata geçirme hedefiyle yola çıkan ve 2017 yılının Ekim ayında kurulan El Rayyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, hizmetlerini daha modern ve geniş imkânlara sahip yeni merkezinde sürdürme amacıyla karar aldığı yeni merkezine taşınma hazırlıklarını tamamladı.

13 Eylül 2018 Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak açılış töreni öncesinde bilgi veren El Rayyan Vakfı Türkiye Temsilcisi ve Başkan Vekili Semiha Yavuz, vakfın kurulduğu günden bu yana önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirtti. Yavuz şunları söyledi: “Merkezi Bursa olan El Rayyan Vakfını geçen yıl Suudi Arabistanlı bir iş adamı olan ve aynı zamanda vakfımızın başkanlığını yapan Ahmed Abdulrahman Al-Bashari ile birlikte kurduk. Türkiye’de bulunan engelli, yetim ve ihtiyaç sahipleri kişilere hizmetler sunabilmek amacıyla kurduğumuz vakfımız,  geride kalan bir yılda güzel hizmetlere imza attı. Bu süreçte daha profesyonel ve daha geniş bir ekip de oluşturduk. Hizmetlerimizi daha verimli, daha iyi ve daha geniş kitlelere verebilme adına yeni bir yer ihtiyacımız doğdu. Umarım bundan sonra tüm hizmetlerimizi yeni merkezimizde sürdüreceğiz” dedi.

Yavuz, 13 Eylül’deki açılışın yanı sıra, Vakfın Osmangazi Halk Eğitim Merkezi ile birlikte düzenlediği istihdama dayalı aylık maaşlı kursların 3. Etabının da açılışının yapılacağını ve bundan önceki ilk 2 etaptaki kursiyerlerin yaptığı ürünlerin de sergileneceğini söyledi.

Bursa merkezli kurulan El Rayyan Vakfı’nı ulusal ve uluslararası bir kuruluş yapma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Yavuz; Vakfın açılış programında Suudi Arabistan’dan El Rayyan Vakfı Kurucu Başkanı Ahmed Abdulrahman Al-Bashari’nin yanı sıra Ortadoğu’dan üst düzey bürokratları ve önemli iş insanlarını ağırlayacaklarını ifade etti.

Bursa merkezli Vakfın Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi, Mudanya Yolu Caddesi, 6. Güzel Sokak, No7/c adresinde hizmet vereceğinin altını çizen Yavuz, 13 Eylül 2018 Perşembe günü saat 14.00’te yapacakları açılışa herkesi beklediklerini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı