Kategoriler

BROOKS BROTHERS’DAN SONBAHAR TRENDLERİ

200 yıllık efsanevi giyim markası Brooks Brothers, sonbahar sezonunda hem kadın hem de erkekler için güçlü bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda kırmızı, beyaz, mavi ve lacivertin doğal vurguları öne çıkıyor.

Brooks Brothers, yenikoleksiyonunda sonbahar tarzını tasarımlara yansıtıyor. Tarihi yapılar ve sokak modasından ilham alınan koleksiyonda ikonik vintage ceket, yıkanabilir yünden yapılmış merinos kazaklar kırmızı, beyaz, mavi ve lacivertle harmanlanıyor.

Pamuklu spor gömlekler, çizgili ikonik örgülü pololar, dokuma gömlekler ve ekose takım elbiseler koleksiyonun ilgi çeken parçaları arasında yer alıyor. Dış giyim parçalarından spor ceketler, yelekler ve montlar erkek giyimine modern, sportif ve lüks bir yorum getiriyor.

Ünlü modacı Zac Posen’in imzasını taşıyan Brooks Brothers Kadın koleksiyonunda lacivert ve siyah ana renkler olarak karşımıza çıkarken parlak kırmızı, baharat tonları ve maviler farklı alternatifler arasında yer alıyor. koleksiyonda blazer ceketler, kazak hırka takımları, kaşmir tişört ve çizgili süveterler modern kadınlar için zamansız şıklık sunuyor.

Brooks Brothers Sonbahar kadın koleksiyonu bağcıklı makosen ayakkabılardan yüksek topuklu ayakkabılara, clutchlardan eşarp ve fularlara kadar uzanan geniş aksesuar seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Sonbahar koleksiyonlarını yakından görmek için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Panora AVM ve İzmir Konak Pier AVM Brooks Brothers mağazalarına uğrayabilirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım Peyzaj A.Ş.'nin yeni Genel Müdürü Sedat Akar oldu
Bursa
9 Kez Görüntülendi.
Yalçın Işıkyıldız BURFAŞA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getilrildi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Yıldırım’da 5 yıl nasıl geçti?
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Valisi Demirtaş'tan YHT projesine Yenişehir'den yakın mercek
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Yıldırım'da gençlerden şehitlere vefa
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yeni Uludağ kutu gazozlar İngilizce alt yazılı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir’den 'Yanınızdayız' mesajı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Geleceğin veteriner hekimlerine Osmangazi'de eğitim
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yıldırım'da Bağlaraltı Pazar Alanı gün sayıyor